Ponturi Pariuri Fotbal Ajax Amsterdam vs FC Liverpool

BETFAIR EXCHANGE

AJAX AMSTERDAM - FC LIVERPOOL

Ajax a inceput bine sezonul in Eredivisie insa a intrat din nou intr-un proces de reconstructie deoarece au vandut aproape toti jucatorii de top din lot sau, ma rog, cu mici exceptii. Liverpool a prezentat o defensiva slaba in startul acestui sezon, iar trupa lui Jurgen Klopp o sa mizeze cu siguranta pe aportul trio-ului ofensiv in aceasta seara.

cota2.ro

Ajax Amsterdam Stats:

Forma echipei in ultimele 6 partide oficiale: WLWWWW

In ultimele 6 meciuri, Ajax a marcat 12 goluri, avand o medie de 2 goluri/meci, a castigat cinci partide, cedand insa intr-un meci. In 3/6 partide s-au marcat cel putin trei goluri, in 3/6 partide s-au marcat cel putin doua goluri, in 3/6 partide Ajax nu a primit gol, iar in 2/6 partide ambele echipe au marcat.

In ultimele 16 meciuri, Ajax a marcat 44 de goluri, avand o medie de 2.75 goluri/meci, a castigat 14 dueluri, unul l-a cedat, iar unul s-a terminat nedecis. In 62.5% din meciuri s-au marcat cel putin trei goluri, in 75% din meciuri s-au marcat cel putin doua goluri, in 37.50% din meciuri Ajax nu a primit gol, iar in 56.25% din meciuri ambele echipe au marcat.

FC Liverpool Stats:

Forma echipei in ultimele 6 partide oficiale: DLDWWW

In ultimele 6 meciuri, Liverpool a marcat 16 goluri, avand o medie de 2.67 goluri/meci, a castigat trei partide, a remizat in doua, insa a cedat intr-un meci. In 4/6 partide s-au marcat cel putin trei goluri, in 5/6 partide s-au marcat cel putin doua goluri, in 2/6 partide Liverpool nu a primit gol, iar in 4/6 partide ambele echipe au marcat.

In ultimele 10 meciuri, Liverpool a marcat 32 de goluri, avand o medie de 3.20 goluri/meci, a castigat 6 dueluri, unul l-a cedat, iar trei s-au terminat nedecis. In 80.0% din meciuri s-au marcat cel putin trei goluri, in 90.0% din meciuri s-au marcat cel putin doua goluri, in 30.0% din meciuri Liverpool nu a primit gol, iar in 70.0% din meciuri ambele echipe au marcat.

Echipele probabile de start:

Ajax (4-2-3-1): Onana – Tagliafico, Blind, Schuurs, Mazraoui – Alvarez, Gravenberch – Tadic, Kudus, Neres – Labyad;

Liverpool (4-3-3): Adrian – Alexander-Arnold, Gomez, Fabinho, Robertson – Milner, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane.

Absenti:

Ajax: Antony.

Liverpool: Thiago, Alisson, Matip, Oxlade-Chamberlain si Van Dijk.

PRONOSTIC:

Liverpool, chiar daca are probleme in defensive si va improviza in centrul defensivei si in poarta, consider ca sunt mult mai valorosi decat cei de la Ajax care de curand i-au pierdut si pe van de Beek si Sergino Dest, asta dupa ce multi jucatori de top au plecat de la acestia. Ok, Liverpool are probleme in defensiva insa daca marcheaza mai mult decat adversarul o sa castige duelul. La Ajax, inafara de Neres, Tadic si ceva prin defensiva, nu prea gasesc jucatori care au confirmat pe plan european. In aceasta seara o sa merg pe mana ”cormoranilor” care, cred eu, se vor impune. Am ales sa joc un handicap asiatic de -0.75 pe acestia, la o cota de 1.98 pe Betfair Exchange!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ajax Amsterdam vs FC Liverpool
Pronostic:
FC Liverpool -0.75 AH
Cota
1.98
1/2
Cota finala: 1.98
Profit: 4.90
Stake: 10
Status: 1/2 Castigat

cota2.ro
cota2.ro