Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.60

BETANO

FC BAYERN MUNCHEN - ATLETICO MADRID

Actuala Campioana a Europei primeste vizita echipei care in sezonul trecut a eliminat fosta Campioana a Europei din cursa spre un nou trofeu. Atat Bayern Munchen, cat si Atletico Madrid vin dupa succese in campionat, iar moralul ambelor echipe e la cote ridicate. Germanii au facut cateva transferuri interesante in perioada de mercato, insa spaniolii au tinut capul de afis cu transferul lui Luis Suarez de la FC Barcelona.

cota2.ro

Ambele echipe se confrunta cu probleme de lot. Bayern Munchen nu poate conta diseara pe Feldhahn, Gnabry, Sane, Kouassi si Tillman, iar Kimmich e trecut pe lista incertilor. De partea cealalta, Atletico Madrid nu-i va avea la dispozitie pe Costa, Gimenez, Saul si Vrsaljko.

Ma astept ca un duel dificil pentru ”bavarezi”, insa cred ca o sa avem foarte multe cornere in acest duel. E un meci echilibrat si cred ca ambele echipe vor incerca sa deschida jocul. Asadar, cred ca cel putin 9 cornere in meci, e un deznodamant destul de logic.

INTER MILANO - BORUSSIA MONCHENGLADBACH

Inter-ul porneste cu prima sansa in duelul cu Borussia Monchengladbach din prima etapa a grupelor UEFA Champions League. Antonio Conte a fost destul de criticat dupa infrangerea din ”Derby della Madonnina”, scor 1-2, dupa o dubla a lui Ibrahimovic, iar astazi, succesul e singura optiune. Monchengladbach nu arata tocmai bine, aceasta obtinand doar un egal in week-end, pe teren propriu, in fata colr de la Wolfsburg.

Daca e sa ne uitam pe loturile celor doua formatii e clar ca Inter e mult mai valoroasa. Bookmakerii trag cota in jos pentru italieni deoarece germanii au si probleme de lot destul de importante. In primul rand vorbim de gazde. Conte nu poate conta diseara pe Gagliardini, Radu si Vecino, insa pe lista incertilor ii are si pe Nainggolan, Skriniar si Young. De partea cealalta, Marco Rose nu poate conta pe Benes, Beyer, Lazaro, Poulsen, Villalba si Zakaria.

Cred ca Inter e formatia mai buna, iar cu Lukaku si Lautaro in fata, cred ca italienii pot marca lejer cel putin doua goluri in poarta lui Sommer.

FC MIDTJYLLAND - ATALANTA BERGAMO

Cu 10 puncte acumulate in primele 5 etape de campionat si doar 7 goluri marcate, FC Midtjylland debuteaza in aceasta seara in UEFA Champions League. Atalanta e una dintre cele mai frumoase echipe din Europa, insa in week-end a aratat dezastruos impotriva lui Napoli, meci in care a pierdut cu 1-4. Atalanta vrea sa depaseasca performantele din sezonul trecut, mai ales ca au o grupa buna, cu Liverpool si Ajax.

Nu cred ca putem pune la indoiala echipa mai valoroasa si echipa care are prima sansa, iar Atalanta cand prinde o echipa de genul, le cam da pana ii satura. Vor fi emotii pentru danezi si nu cred ca la prima participare in grupele celei mai importante competitii si-au stabilit standarde inalte. Bryan Priske nu-i are in aceasta seara la dispozitie pe Brumado, Riis si Onyeka, in timp ce Gasperini are ceva probleme de lot, la Atalanta lipsind numai putin de 6 jucatori: Caldara, Carnesecchi, Gollini, Malinovsky, Piccini si Sutalo.

Cred ca Atalanta o sa se impuna astazi si cred ca vor marca si cel putin 2-3 goluri. Au jucatori de top in ofensiva care oricand pot specula greselile adversarilor.

REAL MADRID - SHAKHTAR DONETSK

Real Madrid, echipa cea mai titrata din Europa, da piept in aceasta seara cu fosta echipa a lui ”Il Luce”. ”Galacticii vin dupa o infrangere surprinzatoare in campionat, in fata nou-promovatei, Cadiz, in timp ce Shakhtar Donetsk vine dupa o victorie categorica in campionat, in fata lui Lviv, scor 5-1.

E limpede ca cei de la Real sunt mari favoriti in aceasta seara, chiar daca le lipsesc cativa jucatori importanti. Apropo de asta, Zinedine Zidane nu ii va avea la dispozitie in aceasta seara pe capitanul Sergio Ramos, Odriozola, Odegaard, Carvajal, Diaz si Eden Hazard. De partea cealalta, ucreinienii au o gramada de jucatori lipsa, Luis Castro neputand conta pe Alan, Ismaily, Konoplyanka, Kovalenko, Kryvtsov, Matviienko, Stepanenko, Taison si golgeterul Moraes.

Meciul se va juca pe Alfredo di Stéfano deoarece Santiago Bernabeu e in ”upgrade”, insa la cate absente au cei de la Shakhtar, nu vad cum ar rezista 90 de minute in fata celor de la Real. Benzema e principalul atu a lui ”Zizou” si cred ca in aceasta seara va trimite cel putin 2 suturi pe poarta ”nesigurului” Pyatov.

MANCHESTER CITY - FC PORTO

Manchester City porneste din nou la drum, cu targete marete si sete de performanta in UEFA Champions League. Pep Guardiola are parte de o grupa facila cu Porto, Olympiakos si Marseille. Cam in fiecare an, ”cetatenii” au avut parte de grupe usoare insa in fazele eliminatorii au dat de echipe dificile si nu au reusit sa faca fata. Porto e o echipa care cu siguranta nu isi propune mare lucru in acest meci, ci in partidele cu celelalte doua combatante.

Guardiola nu poate conta pe cel mai important om al echipei, Kevin de Bruyne, dar si pe Jesus, Mendy si Laporte. Totusi, vestea buna e ca a revenit Aguero si l-am vazut in week-end cu Arsenal aratand foarte bine. Portughezii nu ii vor avea in echipa in aceasta seara pe Marcano si Mbaye.

Consider ca trupa lui Goardiola e de departe favorita in acest duel, iar in aceasta seara ma astept la o victorie categorica din partea acestora. Cu siguranta cei de la Manchester City au forta de a le marca celor de la Porto multe goluri si cred pe Etihad o sa le fie extrem de greu adversarilor sa lege pasele. Merg fara dubii in acest meci pe o victorie a gadelor, cu cel putin doua goluri marcate.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Bayern Munchen vs Atletico Madrid
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.51
Inter Milano vs Borussia Monchengladbach
Pronostic:
Inter Milano marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.61
FC Midtjylland vs Atalanta Bergamo
Pronostic:
Atalanta Bergamo marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.44
Real Madrid vs Shakhtar Donetsk
Pronostic:
Karim Benzema 2+ suturi pe poarta
Cota
1.55
Manchester City vs FC Porto
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 7.60
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro