Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.71

Superbet

CFR Cluj începe aventura în grupele Europa League cu CSKA Sofia, în deplasare, astăzi, de la ora 19:55. 

CSKA Sofia a încheiat campionatul trecut din Bulgaria pe locul secund, în spatele lui Ludogoreț, și a obținut biletul pentru turul 1 preliminar al Europa League. Pentru a ajunge în grupe, a trecut de Sirens (Malta - scor 2:1), Bate Borisov (Belarus - scor 2:0), Torshavn (Insulele Feroe - scor 3:1) și FC Basel (Elveția - scor 3:1).

cota2.ro

CFR Cluj e la al doilea sezon consecutiv în grupele Europa League. Deși e neînvinsă în actualul sezon, campioana României a părăsit Liga Campionilor, la penalty-uri, după un meci cu Dinamo Zagreb. În Liga 1, clujenii ocupă locul 3 după 7 meciuri, neînvinși, dar cu 3 remize. 

Spre o remiză, cel puțin la pauză, cred că se îndreaptă și duelul din Bulgaria. Vin cu câteva argumente în acest sens: 

• ambele deplasări europene ale CFR-ului în acest sezon, cu Floriana și Djugarden, au fost 0-0 la pauză

• Tot remize au fost și ultimele 2 meciuri din ediția precedentă de Europa League, cu Sevilla, în șaisprezecimi

• CSKA Sofia a remizat în ultimele 2 meciuri oficiale, 1-1 cu Beroe și 2-2 cu Etar

• 17 din cele 31 de meciuri jucate de CSKA Sofia campionatul trecut au înregistrat un rezultat de egalitate la pauză.

Dan Petrescu a pregătit meciul până la cel mai mic detaliu. CFR nu va risca nimic, se va închide perfect în așteptarea unor contre decisive. Cred că va fi un meci echilibrat, în care mizez pe egalitate la pauză sau la final (PsF X), la o cotă de 1.64 pe Superbet

Încasează BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE de la Superbet online cu un simplu click pe acest link!

Rapid Viena - Arsenal Londra e meciul care deschide grupa B din Europa League, astăzi, de la ora 19:55. 

Rapid Viena a încheiat pe locul secund prima ligă din Austria, după Salzburg, și a mers în preliminariile Ligii Campionilor. S-a oprit în turul 3, învinsă 2-1 de Gent, dar a obținut biletul pentru grupele Europa League. 

Arsenal a fost la un pas să rateze participarea în cupele europene. A terminat pe loc neeligibil în Premier League, dar s-a salvat cu triumful din Cupa Angliei. Mikel Arteta și-a propus în acest sezon câștigarea competiției, ca o plasă de siguranță în cazul în care nu va prinde nici acum top 4 în Anglia. „Tunarii” au convocat toți oamenii de bază pentru deplasarea din Austria. Starurile Aubameyang, Lacazette, Pepe, Ceballos sau Willian nu lipsesc. 

Meciul promite a fi unul spectaculos. Câte informații esențiale: 

• în ultimele 5 meciuri jucate de Rapid Viena pe teren propriu s-au marcat cel puțin 3 goluri. În acest interval intră și un meci pierdut 2-7 cu Salzburg

• 3,4 goluri/meci s-au marcat, în medie, în meciurile lui Rapid Viena din sezonul trecut

• Arsenal a participat și în ediția precedentă de Europa League. În meciurile din grupă, media golurilor înscrise a fost de 3,5 reușite/partidă

• Adversarele „tunarilor” au fost unele de nivel apropiat cu Rapid Viena: Guimaraes, Standard Liege și Frankfurt. Cu toate astea, 4 din cele 6 meciuri au fost GG, iar în 5 din 6 s-au marcat peste 2,5 goluri. 

Pentru duelul dintre Rapid Viena și Arsenal mizez pe cel puțin 3 goluri marcate în meci (3+), la o cotă de 1.65 pe Superbet. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSKA Sofia vs CFR Cluj
Pronostic:
PSF X
Cota
1.64
Rapid Viena vs Arsenal Londra
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 2.71
Profit: 8.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro