Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.79

BETANO

Cehii de la Slovan Liberec primesc vizita belgienilor de la Gent, astăzi, de la ora 22:00, într-un meci din grupa L de Europa League. 

Slovan Liberec a avut nevoie de 3 tururi preliminare pentru a ajunge în grupe. A trecut în primul de Riteriai, din Lituania, scor 5-1, a eliminat apoi un FCSB decimat de Covid-19, scor 2-0, iar în play-off a scos un cap de serie, pe APOEL, scor 1-0. În competiția internă, înainte să fie întreruptă 3 săptămâni din cauza pandemiei, Liberec ocupa locul 5, cu 10 puncte strânse în 6 meciuri și un golaveraj 10-6. Reușise însă un rezultat mare pe teren propriu, un triumf categoric în fața vicecampioanei Plzen, scor 4-1. 

cota2.ro

Gent e vicecampioana Belgiei, dar are un start de sezon extrem de slab, unul care a dus deja la schimbarea a doi antrenori. A fost eliminată în play-off-ul Ligii Campionilor de Dinamo Kiev, cu două înfrângeri, 1-2 și 0-3. Nici în campionat nu o duce mai bine. După 9 runde, Gent a strâns doar 9 puncte și ocupă locul 13 în Jupiler League. Mai mult, pentru deplasarea din Cehia o serie de jucători absenți. 

Slovan Liberec e neînvinsă pe teren propriu în noul sezon, indiferent de competiție, are 3 victorii și un rezultat de egalitate. Problemele din tabăra lui Gent mă fac să aleg un 1X, victorie a gazdelor sau rezultat de egalitate după 90 de minute, la o cotă de 1.60 pe Betano. 

ÎNCASEAZĂ 50 de Lei Fără Depunere + 500 de Lei bonus din partea BETANO cu un simplu click AICI

Austriecii de la Wolfsberger AC și rușii de la ȚSKA Moscova se înfruntă astăzi, de la 22:00, în grupa K din Europa League, una din care mai fac parte Feyenoord și Dinamo Zagreb. 

Wolfsberger a încheiat sezonul trecut din Austria pe locul 3, după Rapid Viena și Salzbug. A avut însă a doua ofensivă, una senzațională, cu 69 de goluri marcate în 32 de partide. În duelurile în care a fost implicată, s-a marcat în medie de 3,3 ori/meci. În noul an competițional, meciurile lor au fost și mai ofertante. Au disputat 4 pe teren propriu, iar rezultatele au fost următoarele: 2-2 cu Neusiedl în Cupă, 1-3 cu Salzburg, 2-4 cu St Polten și 2-2 cu Ried în Cupă. 

ȚSKA Moscova a ratat la mustață locurile de Liga Campionilor, terminând la 2 puncte în spatele lui Krasnodar. Startul în noul sezon e unul bun, cu 22 de puncte strânse în 11 meciuri și un golaveraj de 19-9. Antrenorul Viktor Goncharenko are câteva probleme de efectiv și nu se poate baza pe starul Fernandez, pe Sigurdsson, Karpov și Nababkin. 

Un duel între reprezentatele Austriei și Rusiei a avut loc și aseară, în Liga Campionilor. Salzurg și Lokomotiv Moscova au remizat 2-2. Un scenariu asemănător văd și astăzi, așa că mizez pe ambele marchează (GG), la o cotă de 1.61 pe Betano

ÎNCASEAZĂ 50 de Lei Fără Depunere + 500 de Lei bonus din partea BETANO cu un simplu click AICI

Sparta Praga și Lille se înfruntă de la ora 22:00, într-un meci din grupa H de Europa League. 

Sparta Praga începuse în forță noul sezon din Cehia, cu victorii pe linie în campionat, 6 din 6, dar elanul i-a fost tăiat de pandemia de Covid-19. Competiția internă a fost întreruptă, iar formația la care evoluează și Florin Niță n-a mai jucat un meci oficial de pe 3 octombrie. Pe lângă lipsa ritmului, gazdele de astăzi au și o mulțime de indisponibili.

Sparta Praga a pierdut 6 din ultimele 9 meciuri disputate în cupele europene, perioadă în care a obținut un singur triumf, în sezonul 2018/2019, contra modestei Spartak Subotica. Nici atunci nu a obținut calificarea în turul următor. 

Lille, noua fabrică de talente a fotbalului din Franța, vine cu un moral excelent. E lider în Ligue 1, cu 17 puncte acumulate în primele 7 meciuri, neînvinsă, și cu un golaveraj de 13-2. Christophe Galtier are pe mână un lot cotat la peste 255 de milioane de euro, cu niște tineri de excepție, viitoare staruri ale fotbalului mondial: Jonathan Ikone (22 de ani), Jonathan David (20 de ani), Boubakary Soumare (21 de ani), Zeki Celik (23 de ani) sau Renato Sanches (23 de ani). 

Oaspeții de astăzi nu au anunțat vreo problemă de lot. Forma din octombrie, două meciuri, două victorii, golaveraj 7-0, și valoarea net superioară mă fac să mizez pe un DNB (Draw No Bet) Lille, la o cotă de 1.47 pe Betano. Asta înseamnă că în cazul victoriei francezilor, pariul e câștigător, iar în caz de remiză primim cotă 1


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Slovan Liberec vs Gent
Pronostic:
1X
Cota
1.60
Wolfsberger vs CSKA Moscova
Pronostic:
GG
Cota
1.61
Sparta Praga vs Lille
Pronostic:
Lille DNB
Cota
1.47
Cota finala: 3.79
Profit: 13.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro