Ponturi Pariuri Fotbal Sassuolo vs Torino

BETFAIR EXCHANGE

Sassuolo și Torino deschid etapa cu numărul 5 din Serie A, astăzi, de la ora 21:45. 

Sassuolo a devenit o concurentă reală pentru Atalanta în lupta pentru cea mai spectaculoasă echipă din Serie A. Finalul excelent de sezon, cu clasarea pe locul 8, primul în afara cupelor europene, e confirmat în noua stagiune. În ciuda faptului că a pierdut câțiva jucători importanți în vară, pe Sensi, Duncan, Pol Lirola sua Cassata, antrenorul Roberto de Zerbi nu are probleme. În acest moment, Sassuolo ocupă poziția secundă în Italia, are 3 victorii și o remiză în primele 4 runde și 13 goluri înscrise, a doua ofensivă după cea a Atalantei. 

cota2.ro

Sassuolo dă și unul dintre golgeterii campionatului, pe Francesco Caputo. Vârful în vârstă de 33 de ani a înscris 4 goluri. În luna octombrie a punctat și pentru echipa națională a Italiei, chiar la debut, în victoria 6-0 cu Republica Moldova. 

Dacă Sassuolo are cel mai bun start de campionat din istorie, Torino e la cealaltă extremă. Trupa lui Marco Giampaolo a pierdut toate partidele, 0-1 cu Fiorentina, 2-4 cu Atalanta și 2-3 cu Cagliari. Declinul era anunțat de sezonul trecut, când torinezii au încheiat pe locul 16, la doar 5 puncte deasupra locurilor retrogradabile.

Lotul are însă un potențial mult mai mare, în special când e condus de un atacant de super-clasă cum e Andrea Belotti. Acesta a punctat de 16 ori în stagiunea precedentă. În noul sezon a marcat toate cele 4 goluri ale formației sale în Serie A. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 

Sassuolo și Torino și-au împărțit victoriile în sezonul precedent. Ambele au câștigat pe teren propriu, cu același scor, 2-1. Alte detalii interesante înaintea partidei: 

• ultimele 5 meciuri directe dintre Sassuolo și Torino au fost GG (ambele au marcat)

• 26 de goluri s-au marcat în ultimele 7 partide directe, o medie de 3,71 reușite/duel

• 3,5 goluri s-au marcat, în medie, în duelurile în care a fost implicată Sassuolo sezonul trecut

• în 29 din cele 38 de meciuri ale lui Sassuolo din sezonul trecut s-au marcat peste 2,5 goluri

• 12 goluri a marcat Sassuolo în ultimele 3 meciuri din Serie A

• Torino a primit gol în ultimele 12 deplasări

• 7 goluri a marcat Andrea Belotti în poarta lui Sassuolo, fiind una dintre victimele lui favorite

Sassuolo n-are limite din punct de vedere ofensiv. Probabil adoptă această strategie și pentru că defensiva nu e tocmai sigură, așa că De Zerbi merge pe ideea de a marca un gol mai mult decât adversarul. Acesta e și scenariul pentru duelul cu Torino, așa că mizez pe PRO peste 3 goluri înscrise în meci în regim asiatic, la o cotă de 2.26 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sassuolo vs Torino
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: 7.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro