Ponturi Pariuri Fotbal Stuttgart vs FC Koln

BETFAIR EXCHANGE

VfB Stuttgart și FC Koln se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în primul meci al etapei cu numărul 5 din Serie A. 

Stuttgart a revenit în Bundesliga după un sezon petrecut în al doilea eșalon. Șvabii s-au clasat pe locul secund, după Arminia Bielefeld. Au avut și a doua ofensivă din competiție, 62 de goluri încrise, tot în spatele lui Bielefeld. Revenirea pe prima scenă le-a priit. După 4 etape ocupă locul 5, cu 7 puncte acumulate în 4 partide. Victime le-au fost Mainz și Hertha Berlin. Stuttgart a marcat 9 goluri, cel mai bun atac după cele ale lui Bayern Munchen și RB Leipzig. 

cota2.ro

Koln a avut emoții pentru rămâne în Bundesliga, terminând stagiunea precedentă pe locul 14, la 5 puncte deasupra locului de baraj, pe care s-a clasat Werder Bremen. Pare că scenariul se va repeta și în noul sezon. „Țapii” au un singur punct în primele 4 runde, remiza cu Frankfurt de runda precedentă, scor 1-1, și sunt antepenultimii în clasament. Antrenorul Markus Gisdol are și probleme de efectiv. Trei titulari sunt accidentați, dintre care Jonas Hector și Kingsley Ehizibue, oameni de bază în defensivă. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Ultimele meciuri directe dintre Stuttgart și Koln au avut loc în sezonul 2017/2018 din Bundesliga. Gazdele de astăzi au câștigat ambele partide, scor 2-1 și 3-2. Alte detalii interesante: 

• Stuttgart are o eficacitate extraordinară: în ultimele două partide a trimis 4 șuturi pe poartă și a marcat 3 goluri 

• Stuttgart pare să-și fi găsit golgeter, pe austriacul Sasa Kalajdzic. Acesta a marcat câte un gol în fiecare dintre primele 3 meciuri ale sezonului

• Koln a primit gol în ultimele 7 deplasări din Bundesliga

• Tradiția e de partea lui Koln, care a marcat de fiecare dată pe terenul lui Stuttgart în ultimele 9 meciuri 

• 69 de goluri a primit Koln în ediția precedentă de Bundesliga, a doua cea mai slabă apărare, după cea a ultimei clasate Paderborn

• 3,5 goluri/meci s-au înscris în duelurile lui Koln din sezonul precedent, a treia medie din Bundesliga, după Bayern și Dortmund. În 25 din cele 34 de meciuri ale „țapilor” s-au marcat cel puțin 3 goluri

Forma lui Stuttgart și absențele din defensiva oaspeților mi-au îndreptat atenția către un pariu pe goluri, PRO peste 3 goluri înscrise în meci în regim asiatic, la o cotă de 2.02 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Stuttgart vs FC Koln
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro