Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Schalke 04

BETFAIR EXCHANGE

Borussia Dortmund și Schalke 04 se întâlnesc astăzi, de la 19:30, în runda cu numărul 5 din Bundesliga. 

Revierderby, cum e cunoscut duelul dintre Dortmund și Schalke, este extrem de dezechilibrat în acest sezon. Borussia ocupă locul 3 după primele 4 etape din Bundesliga. Trupa lui Lucien Favre a strâns 9 puncte, cu un golaveraj de 8-2. Principalul marcator al gazdelor de astăzi este norvegianul Erling Haaland, cu 4 reușite. Dortmund are câteva absențe de marcă. Emre Can, Schmelzer și Zagadou vor lipsi cu siguranță, în timp ce Thorgan Hazard, Akanji și Schulz sunt incerți. 

cota2.ro

Schalke 04 are cel mai slab start de sezon din ultimii ani. A strâns un singur punct în primele 4 partide, o remiză 1-1 pe teren propriu cu Union Berlin, și are de departe cea mai slabă apărare a campionatului, cu 16 goluri încasate. 

Managerul Manuel Baum pare să aibă o misiune dificilă în a păstra formația în Bundesliga pentru al 31-lea sezon consecutiv. Motivele căderii lui Schalke sunt numeroase. Tentativa de întinerire a lotului din urmă cu doi-trei ani a dat greș. Mai mult, în această vară echipa s-a subțiat și mai tare. West McKennie a fost împrumutat la Juventus, Nubel a mers la Beyern, Rudy a ajuns la Hoffenehim, iar Caligiuri la Augsburg. Cei 4 erau oameni de bază. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Există toate ingredientele ca scenariul ultimului meci direct să se repete. În mai 2020, Dortmund se impunea cu 4-0. Alte informații interesante înaintea partidei de astăzi: 

• 587 de milioane de euro este cota lotului Borussiei Dortmund. Schalke e cotată la doar 171 de milioane de euro

• 7-0 e golaverajul lui Dortmund în cele două meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon 

• 30 de puncte a fost diferența dintre Dortmund și Schalke la finalul sezonului precedent de Bundesliga

• 46-17 a fost golaverajul lui Dortmund pe teren propriu în stagiunea precedentă

• Schalke nu a mai câștigat în deplasare de 13 meciuri. Ultima victorie a fost obținută în noiembrie 2019, contra lui Werder Bremen. În total, Schalke are 20 de meciuri consecutive fără victorie în campionat

• Schalke a avut două deplasări în noul sezon. A pierdut 0-8 cu Bayern și 0-4 cu Leipzig, celelalte două forțe ale Germaniei


Dezechilibrul dintre Dortmund și Schalke nu poate fi compensat de obișnuitele orgolii din derby. Tripleta Reus, Haaland, Sancho va ieși la rampă, așa că mizez pe o victorie la handicap asiatic -2 a gazdelor, la o cotă de 2.10 pe Betfair Exchange, ceea ce înseamnă că dacă Dortmund se impune la fix 2 goluri diferență, primim cota 1.00, avem nevoie de o victorie la minim 3 goulri pentru a câștiga. 



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Borussia Dortmund vs Schalke 04
Pronostic:
Borussia Dortmund -2 HA
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 6.60
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro