Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Chelsea

BETFAIR EXCHANGE

Manchster United și Chelsea Londra se întâlnesc astăzi, de la 19:30, în derby-ul etapei cu numărul 6 din Premier League. 

Manchester United este și în acest sezon o echipă imprevizibilă. Aceeași formație care a pierdut 1-3 pe teren propriu cu Crystal Palace și care a fost umilită de Tottenham cu 6-1, a reușit marți o victorie de senzație în Champions League, 2-1 pe terenul lui PSG, finalista ediției precedente. 

cota2.ro

După 4 meciuri disputate în Premier League, „diavolii roșii” au strâns 6 puncte, cu un golaveraj de 9-12. De parcă situația din clasament n-ar fi una suficient de problematică, Ole Gunnar Solskjaer are și o mulțime de jucători indisponibili. Fundașii centrali care ar fi trebuie să formeze cuplul titular, Maguire și Bailly, sunt accidentați. Martial a suspendat, în timp ce Greenwood și Lingard sunt incerți. 

Chelsea a avut cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din Europa, dar Lampard încă nu a reușit să facă întreg mecanismul să funcționeze. Dacă pe plan ofensiv Werner și Havertz au început să producă, defensiva lasă de dorit. Londonezii sunt pe locul 8 după primele 5 etape, cu doar 8 puncte strânse. Albaștrii au fost implicați deja în două meciuri memorabile. Au remizat 3-3 atât cu West Brom, cât și cu Southampton. Pentru prima dată de la startul noului campionat, Lampard are la dispoziție între lotul. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, Manchester și Chelsea s-au întâlnit de nu mai puțin de 4 ori. United a câștigat ambele dueluri din campionat (4-0 și 2-0), s-a impus și în Cupa Ligii Angliei, scor 2-1, dar a fost înfrântă în Cupa Angliei, 1-3. Alte detalii interesante înaintea partidei: 

• în toate cele 7 meciuri disputate de United (toate competițiile) în acest sezon s-au marcat cel puțin 3 goluri

• ultimele 6 meciuri jucate de trupa din Manchester pe Old Trafford au fost GG (ambele formații au marcat)

• toate cele 4 meciuri jucate de United în noul campionat au fost over 3,5 goluri. Media în aceste dispute a fost de 5,3 reușite/partidă

• și meciurile lui Chelsea au fost ofertante în acest start de sezon. 4 din 5 partide au fost over 3,5 goluri, cu o medie de 4,4 reușite/partidă

• Chelsea a primit gol în ultimele 11 meciuri jucate pe teren străin


Manchester United și Chelsea sunt două formații cu jucători speciali în ofensivă, dar cu probleme mari în apărare. Gazdele au absențe importante, în timp ce Lampard trebuie să găsească o soluție pentru gafele portarului Kepa. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru PRO peste 3 goluri înscrise în meci în regim asiatic este de 1.92 și pe aceasta voi miza.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester United vs Chelsea
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro