Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Sampdoria

BETFAIR EXCHANGE

Atalanta și Sampdoria se înfruntă astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 5 din Serie A. 

Atalanta nu se abate de la jocul ultraofensiv indiferent de adversar sau de competiție. Formația din Bergamo vine duoă o victorie cu 4-0 în Liga Campionilor, contra lui Midjylland. În Serie A, gazdele de astăzi ocupă locul 3, cu 9 puncte strânse în primele 4 etape, și cu un golaveraj ieșit din tipare, 14-9. Runda precedentă au suferit însă o înfrângere dureroasă, 1-4 cu Napoli.

cota2.ro

Gian Piero Gasperini e un antrenor fericit. În lot i-a revenit și golgeterul de anul trecut, Ilicic, iar ceilalți oameni din ofensivă livrează constant. Zapata, Muriel și Papu Gomez au marcat și în prima repriză a meciului de miercuri din Ligă. Argentinianul a contribuit deja la 6 reușite în acest campionat, 4 goluri și două pase decisive. 

Sampdoria e la rândul ei o echipă cu un joc plăcut, care nu se baricadează în defensivă, doar că valoarea lotului condus de Claudio Ranieri nu se ridică la cea a Atalantei. După primele 4 runde, oaspeții de astăzi au 6 puncte, un golaveraj 7-7, și vin după două victorii consecutive, 2-1 cu Fiorentina și 3-0 cu Lazio. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciurile directe din sezonul trecut au fost ieșite din tipare, cel puțin din tiparele Atalantei. A fost 0-0 pe Stadio Luigi Ferraris și 2-0 la retur. Alte detalii interesante despre duelul de astăzi: 

• toate meciurile jucate de Atalanta în acest sezon de Serie A au fost peste 4,5 goluri. Media în aceste partide a fost de 5,8 reușite

• nici media din duelurile Sampdoriei nu este una de neglijat, 3,6 goluri/partidă

• 98 de goluri a marcat Atalanta în ediția precedentă de Serie A, de departe cel mai bun atac al competiției

• 18 din ultimele 21 de meciuri disputate de Sampdoria în Serie A au fost peste 2,5 goluri

• Sampdoria a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 3 meciuri din Serie A

• 18 șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Sampdoria în ultimele două etape


Desfășurarea meciului e una predictibilă. Atalanta va ataca în valuri, Sampdoria va răspunde tăios pe contraatac, iar reușitele vor curge. Cota pentru PRO peste 3,5 goluri înscrise în meci este de 1.93, pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atalanta vs Sampdoria
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 6.51
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro