Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi Sf. Gheorghe vs Dinamo București

BETFAIR EXCHANGE

Sepsi Sf. Gheorghe și Dinamo se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 8 din Liga 1. 

Sepsi e cea mai în formă formație din Liga 1, cu trei victorii consecutive, prestații care au dus-o până pe locul 4, în spatele formațiilor care și-au propus câștigarea titlului. Secretul succesului? Covăsnenii au stablitate financiară, asigurată și cu finanțare de la Budapesta, au un lot valoros, conturat în mare parte în această vară, și un antrenor exigent, care în ciuda anumitor derapaje propune un fotbal plăcut. Singurul eșec înregistrat în acest sezon a fost în prima etapă, împotriva liderului Craiova. Sepsi a dominat autoritar partida atunci și a pierdut din cauza unei erori mari de arbitraj. 

cota2.ro

Dinamo a suferit modificări mari în această vară. Lotul a fost schimbat din temelii, iar Cosmin Contra a fost numit antrenor de niște investitori spanioli care sunt în continuare așteptați să aducă bani. Fotbaliștii din vechea gardă au restanțe financiare de încasat, lucru care îngreunează misiunea lui Contra de a scoate echipa la liman. 

După 7 runde, Dinamo e antepenultima în Liga 1, cu doar 5 puncte acumulate și un golaveraj de 7-9. „Câinii” au învins-o în actualul sezon doar pe Gaz Metan Mediaș, scor 3-1, iar acum vin după o serie de 3 înfrângeri la rând, cea mai neagră din întreaga carieră de antrenor a lui Contra. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, Sepsi și Dinamo s-au întâlnit de 3 ori. „Câinii” au câștigat turul din sezonul regulat, scor 1-0. Au pierdut returul, 1-2, iar în play-out au fost învinși 1-3, deși au avut un om în plus din prima repriză. Alte detalii interesante: 

• 9 meciuri directe s-au disputat între Sepsi și Dinamo. „Câinii” au câștigat 4, covăsnenii 3, iar două s-au încheiat la egalitate

• Dinamo a pierdut 9 din ultimele 13 deplasări jucate în toate competițiile 

• Dinamo a primit gol în ultimele 16 deplasări din Liga 1

• doar 5 înfrângeri a suferit Sepsi pe teren propriu campionatul trecut (sezon regulat + play-out)

• 17-10 a fost golaverajul lui Sepsi pe teren propriu în sezonul regulat trecut 

• doar 7 șuturi pe spațiul porții a primit Sepsi în cele 3 meciuri jucate pe teren propriu în noul sezon



Omogenitatea lotului lui Sepsi și frământările de la Dinamo vor avea un cuvânt greu de spus astăzi. Mizez pe DNB (Pariu fără Egal) Sepsi, la o cotă de 2.02 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. Asta înseamnă că în caz de victorie a gazdelor pariul e câștigător, iar în caz de egalitate, miza e returnată. 



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sepsi Sf. Gheorghe vs Dinamo București
Pronostic:
Sepsi DNB
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro