Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul Ploiești vs U Craiova 1948

BETFAIR EXCHANGE

Petrolul Ploiești și FC U Craiova 1948 se înfruntă astăzi, de la 15:00, în derby-ul rundei cu numărul 9 din Liga 2.

Petrolul nu își permite să rateze promovarea și la finalul acestui sezon de Liga 2. Startul misiunii este unul cu suișuri și coborâșuri. După 7 meciuri disputate, ploieștenii au acumulat 13 puncte, cu un golaveraj de 15-6. Paradoxal, „lupii galbeni” au strâns mai multe puncte în deplasare. Pe arena „Ilie Oană” au o victorie și două înfrângeri, cu Farul Constanța și Dunărea Călărași. 

cota2.ro

Antrenorul Viorel Moldovan are la dispoziție cel mai valoros lot din Liga 2, cotat la 5,35 milioane de euro. La începutul acestei săptămâni, antrenorul „lupilor” a mai primit un „cadou”, pe Steve Beleck, un atacant cu mare experiență, trecut pe la formații ca Watford, Udinese, Fiorentina sau CFR Cluj. 

FC U Craiova 1948 este una dintre cele două formații neînvinse în actualul sezon de Liga 2, alături de Metaloglobus București. Oltenii ocupă poziția secundă, cu 17 puncte, la două puncte de Metaloglobus, dar cu două meciuri mai puțin disputate. Formația patronată de Adrian Mititelu are cea mai bună ofensivă din competiție, 21 de goluri. Dacă lăudam variantele ofensive de care dispune Viorel Moldovan, trebuie să remarcăm și golgeterul competiției, Claudiu Bălan. Jucătorul Craiovei are 7 reușite. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cele două formații nu s-au întâlnit niciodată în actuala organizare. Iată, totuși, câteva detalii interesante despre meci: 

• Meciurile Craiovei au cea mai ridicată medie de goluri din actualul sezon, 4,3 reușite/partidă

• în 6 din cele 7 meciuri jucate de olteni s-au marcat peste 2,5 goluri

• Craiova a marcat 11 goluri în ultimele 3 deplasări oficiale

• 15 goluri a marcat Petrolul în acest sezon, a treia ofensivă a campionatului, după Craiova și Turris

• 3 din cele 4 meciuri jucate de Petrolul pe teren propriu în noul sezon au fost over 2,5 goluri

• FC U Craiova 1948 a marcat în toate partidele din acest sezon.


Cota pentru un meci spectaculos, cu peste 2,5 goluri marcate, e una mai mult decât atractivă. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sprotive din Lume, cota pentru acest pariu este de 1.97. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Petrolul Ploiești vs U Craiova 1948
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro