Ponturi Pariuri Fotbal Southampton vs Everton

BETFAIR EXCHANGE

Southampton și Everton se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 6 din Premier League. 

Southampton ocupă locul 13 în Premier League după 5 etape, cu 7 puncte acumulate și un golaveraj de 8-9. „Sfinții” vin după un meci extrem de spectaculos, o remiză cu Chelsea, scor 3-3, în care au arătat un mental puternic, revenind de la 0-2 și 2-3. Ralph Hasenhuttl a reușit lucruri frumoase, în ciuda faptului că are unul dintre cele mai slabe loturi din competiție. Anul trecut a încheiat pe locul 11, mai aproape de cupele europene decât de locurile retrogradabile. O altă performanță a antrenorului austriac e că l-a transformat pe Danny Ings într-o mașinărie de goluri. Vârful adus de la Liverpool a fost pe 2 în clasamentul golgeterilor, cu 22 de goluri. 

cota2.ro

Everton este liderul la zi din Premier League, cu un avans important față de echipele care și-au anunțat candidatura la titlu. Liverpool e cel mai aproape, la două lungimi în spate, dar trupa lui Klopp are și un meci în plus disputat. Trupa lui Carlo Ancelotti e și singura fără înfrâgere în actuala ediție de campionat. Pentru managerul englez urmează poate cel mai greu test, nu neapărat din cauza valorii adversarului, ci din cauza problemelor de lot. Printre indisponibili se numără 2 oameni de bază din ofensivă, James Rodriguez și Richarlison. Lor li se adaugă Coleman, Holgate, Tosun și Kenny. 

Cu toate astea, Ancelotti are variante excelente în ofensivă. Calvert-Lewin, golgeterul din Premier League, e apt, iar variantele de înlocuire pentru absenți sună tare bine, Sigurdsson, omul care a oprit România în drumul spre Euro, sau Iwobi, fostul fotbalist al lui Arsenal. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cele mai interesante informații înainte de Southampton - Everton: 


• 4,2 goluri s-au marcat, în medie, în duelurile lui Everton din acest sezon 

• și în cazul lui Soton media e una ridicată, 3.4 reușite/partidă

• ultimele 7 dueluri directe dintre Southampton și Everton au fost GG

• în ultimele 3 meciuri directe jucate pe terenul lui Southampton s-au înscris cel puțin 3 goluri

• Everton a marcat cel puțin două goluri în ultimele 7 meciuri oficiale 

• Southampton a marcat câte două goluri în ambele meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon de Premier League. 


‼Danny Ings a înscris câte un gol în 4 din ultimele 5 meciuri disputate în tricoul sfinților împotriva lui Everton! Doar împotriva lui Tottenham are mai multe goluri marcate (5)! Având în vedere că este și prima opțiune la executarea loviturilor de pedeapsă, mizez pe minim un gol marcat de Ings la o cotă de minim 2.18 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Southampton vs Everton
Pronostic:
Danny Ings marchează
Cota
2.18
Cota finala: 2.18
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro