Ponturi Pariuri Fotbal Olympique Lyon vs AS Monaco

BETFAIR EXCHANGE

Olympique Lyon și AS Monaco se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 8 din Ligue 1. 

Olympique Lyon a ratat calificarea în cupele europene după 24 de sezoane și se poate concentra în această stagiune doar pe Ligue 1. Rudi Garcia a fost un răsfățat în perioada de transfeuri. Conducerea clubului a reușit să păstreze toate vedetele, în frunte cu Depay și Aouar, fotbaliști curtați de cele mai importante formații de pe continent. Cu toate astea, Lyon ocupă abia locul 10 după primele 7 etape, cu 10 puncte strânse și un golaveraj de 10-7. 

cota2.ro

AS Monaco e altă formație care nu reușește să își atingă potențialul. Monegascii au al treilea lot ca valoare din Franța, după PSG și Lyon, dar se zbat de câteva sezoane în mediocritate. Au încheiat pe 9 anul trecut, iar acum, după 7 etape, ocupă aceeași poziție, cu 11 puncte strânse. Antrenorul Niko Kovac a început deja să își facă griji pentru postul său. AS Monaco a schimbat nu mai puțin de 4 antrenori din octombrie 2018 până la startul acualului sezon. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul precedent, Lyon și Monaco au apucat să dispute un singur meci direct, din cauza pandemiei de coronavirus care a suspendat prematur competiția. Lyon s-a impus cu 3-0 în deplasare, prin golurile lui Dembele, Depay și Tousart. Alte detalii interesante înaintea duelului de astăzi: 

• 44 de goluri a marcat Monaco în sezonul precedent de Ligue 1, a doua ofensivă, după PSG. Lyon a avut al treilea atac, cu 42 goluri

• ultimele 3 meciuri oficiale disputate de Lyon au fost GG

• Monaco a primit gol în 8 din ultimele 9 deplasări oficiale

• în 8 din ultimele 9 meciuri directe dintre Lyon și Monaco s-au marcat cel puțin 3 goluri

• 2,7 goluri/meci s-au marcat în duelurile în care a fost implicată AS Monaco în acest sezon

• Memphis Depay, starul lui Lyon, a contribuit deja la 7 goluri în acest sezon: a marcat 4 și a pasat decisiv la alte 3 reușite 


Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru PRO peste 3 goluri înscrise în regim asiatic în Lyon - Monaco este de 1.90.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Olympique Lyon vs AS Monaco
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 6.30
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro