Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs AS Roma

BETFAIR SPORTSBOOK

AC Milan și AS Roma se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 5 din Serie A. 

Nici cei mai optimiști fani ai lui AC Milan nu sperau la o asemenea serie de rezultate. În martie, înainte de întreruperea competițiilor pe fondul pandemiei de coronavirus, echipa era în degringoladă, iar antrenorul Stefano Pioli fusese anunțat că va fi înlocuit. A urmat o metamorfoză incredibilă. Din acel moment au urmat 21 de meciuri consecutive fără eșec în toate competițiile, 17 dintre ele victorii. 

cota2.ro

AC Milan a debutat perfect în noul sezon de Serie A, cu 5 victorii în primele 5 meciuri și un golaveraj de 9-1. Suporterii chiar au motive să spere în sfârșit la titlu, mai ales că se împlinesc 10 ani de la ultimul trofeu. Principalele contracandidate au început prost sezonul. Inter e la două puncte în spate, Juventus la trei, ambele având și un meci în plus. Veteranul Zlatan Ibrahimovic, ajuns la 39 de ani, contribuie decisiv la această serie impresionantă. Are 3 goluri în acest sezon, dar mai importantă e mentalitatea pe care le-a transmis-o mai tinerilor săi colegi. 

AS Roma a terminat ultimul sezon pe locul 5, cu 4 puncte deasupra lui AC Milan. Debutul în noua stagiune a fost unul ratat, un eșec 0-3 cu Verona și o remiză 2-2 cu Juventus. Au urmat două victorii, dintre care una spectaculoasă, 5-2 cu Benevento, iar antrenorul Fonseca a mai căpătăt un răgaz. Ofensiva romanilor arată foarte promițător, cu fotbaliști experimentați. Golgeterul Dzeko are în spate doi mijlocași creativi, pe Mkhitaryan și pe Pedro. Cea mai importantă achiziție din vară, Jordan Veretout, s-a integrat perfect și a înscris deja 3 goluri în această stagiune, fiind golgeterul formației. 

Gazdele au două absențe importante în compartimentul defensiv, pe Gabbia și Mussacchio. Pioli nu se poate baza nici pe Rebic, iar Calhanoglu e incert. Nici Roma nu e într-o situația mai fericită. Fundașul central Smalling, cumpărat definitiv de la Manchester United în vară, e accidentat, la fel ca Zaniolo. Calafiori și Diawara sunt pozitivi cu noul coronavirus. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Sezonul trecut victoriile au fost împărțite în meciurile directe. Roma s-a impus pe Stadion Olimpico, 2-1, iar Milan pe San Siro, scor 2-0. Alte detalii interesante înaintea partidei: 

• AC Milan a marcat cel puțin două goluri în ultimele 9 meciuri oficiale din toate competițiile

• începând cu luna iunie, Milan a disputat 20 de meciuri. A marcat în toate. În 19 din cele 20 a înscris de cel puțin de două ori

• 5 din ultimele 7 dueluri Milan - Roma jucate pe San Siro au fost GG

• Atât Milan, cât și Roma au obținut victorii în deplasare joi, în Europa League. Milanezii cu 3-1 la Celtic, iar romanii cu 2-1 la Young Boys Berna

• 77 de goluri a marcat Roma în stagiunea precedentă de Serie A, a 4-a ofensivă din competiție

• 3,8 goluri/meci e media în partidele lui AS Roma în acest sezon de Serie A

Ambelor combatante de astăzi le lipsesc titulari din defensivă. Forma de moment și startul ultraofensiv de sezon din Serie A, cu rezultate neverosimile, mă fac să înclin spre un nou meci spectaculos.

Pe Betfair Sportsbook putem combina pe același bilet mai multe selecții din cadrul aceluiași eveniment și iată pe ce mizez pentru o cotă aproape 4.00:

  • 1X
  • Ambele marchează
  • gol înscris în ambele reprize
  • Zlatan Ibrahimovic are minim 2 șuturi pe poartă

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
AC Milan vs AS Roma
Pronostic:
pariu combinat (vezi mai sus)
Cota
3.88
Cota finala: 3.88
Profit: 14.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro