Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs RB Salzburg

BETFAIR EXCHANGE

Atletico Madrid - RB Salzburg

Trupa lui Simeone vrea sa spele rusinea din prima etapa a grupelor, atunci cand Bayern pur si simplu s-a distrat pe Allianz Arena cu Atletico si pe care a nimicit-o cu un sec 4-0. Cei de la Salzburg, chiar si dupa plecarile lui Haaland si Minamino, nu arata rau si au cativa jucatori destul de interesanti.

cota2.ro

Ambele formatii vin dupa succese cu 2-0 in campionat, iar meciul se anunta unul destul de greu pentru madrileni. Cred totusi ca Suarez si Co. pot sa bifeze cele trei puncte. Au o echipa parca ceva mai ofensiva decat in sezonul trecut si am incredere ca spaniolii pot castiga toate punctele. Obiectivul celor de la Salzburg e locul 3 in grupa si nu cred ca isi pot seta un obiectiv mai maret.

Aici am ales sa joc un handicap asiatic de -0.75 pe gazde. Asta inseamna ca Atletico trebuie sa castige la cel putin doua goluri diferenta. Daca castiga la fix un gol diferenta, tot castigam 50%. Pierdem in cazul in care Salzburg pleaca cu punct sau puncte de pe Wanda Metropolitano.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atletico Madrid vs RB Salzburg
Pronostic:
Atletico Madrid -0.75 AH
Cota
2.03
1/2
Cota finala: 2.03
Profit: 3.60
Stake: 7
Status: 1/2 Castigat

cota2.ro
cota2.ro