Ponturi Pariuri Fotbal Olympique Marseille vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

Olympique Marseille - Manchester City

OM a pierdut in prima etapa a grupelor cu Olympiakos, scor 0-1, iar in acest duel vor fi nevoiti sa se deschida mai mult, daca vor sa obtina ceva, desi o sa fie insa foarte dificil. Manchester City a castigat acasa cu Porto, scor 3-1 si bifeaza in aceasta seara un nou succes.

cota2.ro

E destul de limpede ca trupa lui Pep Guardiola are prima sansa, iar in opinia mea acestia o vor fructifica. De ce? Pai am vazut la City in sezoanele trecute ca vor sa rezolve calificarea in optimi foarte repede pentru a avea timp sa se axeze mai mult si pe competitia interna. Marseille e totusi o echipa care traieste din amintiri si nu cred ca poate face fata unui colos, asa cum e Manchester City.

Pariul l-am jucat la Betfair Exchange si reprezinta un handicap asiatic dee partea englezilor. Pentru a bifa pariul ”Man. City -1.25 AH”, oaspetii trebuie sa castige la cel putin doua goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de fix un gol, pierdem 50% din miza, iar in cazul in care Marseille reuseste vreo surpriza, pierdem toata miza.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Olympique Marseille vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City -1.25 AH
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 6.58
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro