Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Mönchengladbach vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Borussia Mönchengladbach - Real Madrid

Ultimul meci din lista de meciuri din aceasta seara de UEFA Champions League este Borussia Mönchengladbach - Real Madrid. Germanii vin dupa un egal in prima etapa a grupelor pe terenul celor de la Inter, scor 2-2, dupa ce italienii au reusit sa egaleze pe final, in timp ce Real Madrid s-a facut de ras cu Shakhtar Donetsk, scor 2-3.

cota2.ro

Ambele echipe au castigat in week-end si au marcat cate trei goluri. Borussia Mönchengladbach a castigat cu 3-2 in deplasare la Mainz, iar Real Madrid s-a impus cu 3-2 in ”El Clasico”, in fata Barcelonei.

Avand in vedere valoarea celor doua echipe si rezultatele obtinute in ultima perioada, cred ca Real Madrid are prima sansa diseara. Cota pe victoria acestora e destul de mare, iar un nou insucces a lui Zidane in Champions League nu ar pica prea bine, mai ales ca dupa acest duel o sa vina dubla cu Inter. Cred ca madrilenii isi vor adjudeca diseara toate punctele.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Borussia Mönchengladbach vs Real Madrid
Pronostic:
2
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro