Ponturi Pariuri Fotbal Sahtior Donetsk vs Inter Milano

BETFAIR EXCHANGE

Sahtior Donetsk și Inter Milano se întâlnesc astăzi, de la ora 19:55, în runda secundă a grupei B din UEFA Champions League. 

În ciuda unui lot decimat de coronavirus, Sahtior a reușit surpriza primei etape din Liga Campionilor și s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Real Madrid. Antrenorul Luis Castro și-a recuperat o parte dintre absenți, dar nu se poate baza în continuare pe Ismaily, Konoplyanka, Kovalenko sau Junior Morais. Aceștia au scăpat de Covid-19, dar sunt în urmă cu pregătirea fizică. 

cota2.ro

În campionatul intern, Sahtior e neînvinsă după 7 etape, dar ocupă abia locul 3, cu 13 puncte, la 4 în spatele liderului Dinamo Kiev. Formația din Donetsk are totuși cel mai bun atac, 16 goluri marcate. 

Inter este o mașină de goluri în acest start de sezon. A remizat 2-2 în primul meci din grupă, cu Monchengladbach, iar în campionat a punctat în toate cele 5 înfruntări. Milanezii ocupă în acest moment locul 4 în Serie A, la doar 3 puncte de liderul AC Milan. Nici Antonio Conte nu are întreg lotul la dispoziție. Cele mai importante absențe sunt în compartimentul defensiv, unde doi titulari au coronavirus: Young și Skriniar.

Principalul atu al oaspeților este Romelu Lukaku. Atacantul belgian a marcat în 11 din ultimele 12 meciuri jucate de Inter, inclusiv două amicale. A reușit o dublă și în poarta lui Gladbach, ajungând la 9 meciuri consecutive cu gol înscris în cupele europene. 

Sahtior și Inter se cunosc foarte bine. S-au înfruntat în urmă cu două luni, în semifinalele Europa League. Trupa lui Antonio Conte a spulberat campioana Ucrainei cu 5-0. Lukaku a marcat două goluri și atunci.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Alte detalii interesante despre meci: 

• Sahtior a marcat 9 goluri în ultimele 3 meciuri jucate pe teren propriu în cupele europene

• 6 șuturi pe spațiul porții lui Real Madrid a expediar Sahtior. În comparație, Barcelona a trimis doar 4 în El Clasico 

• 4,2 goluri e media în meciurile lui Inter din acest sezon de Serie A

• Inter a marcat în ultimele 11 meciuri disputate pe teren străin 

• Inter a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 7 meciuri din cupele europene

Sahtior și Inter și-au demonstrat apetitul pentru ofensivă în acest start de sezon. În mod normal aș fi mers pe o nouă victorie a milanezilor, dar problemele de lot din zona defensivă indică mai degrabă un meci cu goluri. Pe Betfair Exchange, cota pentru peste 3 goluri în regim asiatic în meci este de 1.92. (în cazul în care se înscriu fix 3 goluri în meci, avem cota 1.00) 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sahtior Donetsk vs Inter Milano
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro