Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Ajax

BETFAIR SPORTSBOOK

Atalanta - Ajax, unul dintre cele mai promițătoare dueluri ale rundei secunde din UEFA Champions League, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

Atalanta a atins faza sferturilor de finală în ediția precedentă de Liga Campionilor, cea mai bună performanță din istoria clubului. Formația din Bergamo s-a conturat drept cea mai spectaculoasă formație din Europa, cu un joc ultraofensiv, direct pe spațiul porții adverse. 

cota2.ro

Gian Piero Gasperini nu se abate de la filosofia lui nici în noul sezon. Atalanta a câștigat primul meci din faza grupelor cu 4-0, în deplasarea de la Midjylland. În campionat au existat două sincope. După un start ideal, cu 3 victorii consecutive, gazdele de astăzi au pierdut cu Napoli și Sampdoria. Și în aceste cazuri partidele au fost unele extrem de spectaculoase, încheiate 1-4 și 1-3. Pentru duelul de astăzi, Gasperini are la dispoziție toți oamenii de gol, pe Papu Gomez, Zapata, Muriel și pe Ilicic, revenit recent după niște probleme personale. 

Ajax este altă formație recunoscută pentru fotbalul ei total. Sub comanda lui Erik Ten Hag, „lăncierii” au o semifinală de UEFA Champions League. În primul meci din grupele actualei ediții, formația din Amsterdam s-a înclinat în fața lui Liverpool, scor 0-1. 

În competiția internă, Ajax e lider după 6 etape, cu 15 puncte. În week-end a reușit un scor istoric. A învins-o pe Venlo cu un incredibil 13-0, într-o partidă în care și-a creat nu mai puțin de 45 de ocazii de gol. Practic, o dată la două minute poarta adversă era amenințată. În total au trimis 23 de șuturi pe spațiul porții. Eroul meciului a fost Lassina Traore, un atacant de 19 ani din Burkina Faso, produs al academiei lui Ajax. Acesta a marcat 5 goluri. Și Erik Ten Hag are la dispoziție cei mai buni jucători pentru duelul de astăzi. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Atalanta și Ajax nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Iată însă câteva detalii interesante: 

• în toate cele 6 meciuri ale Atalantei din acest sezon s-au marcat cel puțin 4 goluri. Totalul reușitelor este de 31, o medie de peste 5/partidă

• Atalanta a marcat în toate meciurile din istorie jucate pe teren propriu în UEFA Champions League

• 98 de goluri a înscris Atalanta în ediția precedentă de Serie A, de departe cea mai bună ofensivă, cu 22 de goluri în plus față de campioana Juventus

• Ajax a marcat 9 goluri în cele 3 deplasări din ediția trecută a Ligii Campionilor. Adversare au fost Chelsea, Valencia și Lille 

• 68 de goluri a marcat Ajax în cele 25 de meciuri ale sezonului precedent din Eredivisie, cel mai bun atac

• Ajax a marcat în ultimele 9 deplasări din Liga Campionilor (grupe + faze eliminatorii)

Calculele sunt simple. Dacă joacă Atalanta, atunci plouă cu goluri, iar noi profităm de asta. Mizez pe un pariu combinat în Betfair Sportsbook, unde avem posibilitatea de a combina pe același bilet mai multe selecții din cadrul aceluiași meci:

  • ambele marchează
  • peste 1.5 goluri în prima repriză
  • peste 3.5 goluri în meci

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Atalanta vs Ajax
Pronostic:
Pariu combinat - vezi mai sus
Cota
2.39
Cota finala: 2.39
Profit: 6.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro