Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Monchengladbach vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Borussia Monchengladbach și Real Madrid se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupei B de UEFA Champions League. 

Borussia Monchengladbach a încheiat pe locul 4 sezonul precedent de Bundesliga și a obținut biletul pentru Liga Campionilor. În prima etapă din faza grupelor, formația lui Marco Rose a scos o remiză pe terenul lui Inter, scor 2-2. Gladbach se descurcă onorabil și în campionat. E neînvinsă în ultimele 4 meciuri, perioadă în care a acumulat 8 puncte. În week-end a învins-o pe Mainz, scor 3-2, într-un meci super-spectaculos, în care a expediat nu mai puțin de 12 șuturi pe spațiul porții adverse. 

cota2.ro

Real Madrid vine cu un moral excelent la Monchengladbach. În week-end, trupa lui Zinedine Zidane a câștigat pe terenul marii rivale Barcelona, scor 3-1. Presiunea este în continuare extrem de mare pe madrileni. Aceștia au pierdut primul meci din grupele Ligii, 2-3 împotriva unui Sahtior decimat de Covid-19. Victoria astăzi este obligatorie, pentru a nu complica și mai tare situația în grupă. Zinedine Zidane are câteva absențe importante. Carvajal și Odegaard sunt accidentați, în timp ce starul Eden Hazard este incert. 

Înfruntările directe dintre Monchengladbach și Real Madrid datează din vremuri de mult apuse. Cele două s-au înfruntat în 1976, în Liga Campionilor, dublă soldată cu două remize, 2-2 și 1-1, apoi în ediția 1985/1986 din Cupa UEFA. Nemții au câștigat 5-1 pe teren propriu și au pierdut 0-4 pe Santiago Bernabeu.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cele mai interesante informații înaintea partidei de astăzi: 

• 3,2 goluri e media în meciurile lui Gladbach din acest sezon de Bundesliga

• în 5 din cele 7 meciuri jucate de Borussia în noul sezon s-au marcat cel puțin 3 goluri. Celelalte două dueluri au fost GG, încheiate 1-1 

• 19 meciuri consecutive cu gol marcat pe teren propriu are Monchengladbach 

• Borussia a obținut câte un penalty în ultimele 3 meciuri oficiale, toate transformate de Hofmann. Asta spune multe despre puterea ofensivă și despre cât de des se ajunge în careul advers

• în ultimele 6 meciuri jucate de Real Madrid în UEFA Champions League s-au marcat cel puțin 3 goluri

• ultimele 5 meciuri ale Realului în Ligă au fost GG (2-2 cu PSG, 3-1 cu Brugge, 1-2 cu City, 1-2 cu City și 2-3 cu Sahtior)

• Real Madrid a marcat 8 goluri în ultimele 3 deplasări oficiale

Real Madrid s-a simțit bine în deplasările din Germania. A marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 4, toate în Liga Campionilor, contra lui Bayern sau Dortmund. Calculele indică un scenariu asemănător și astăzi. Pe Betfair Exchange, cota pentru un meci în care ambele marchează și Real Madrid câștigă este de 3.20!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Borussia Monchengladbach vs Real Madrid
Pronostic:
2 & ambele marchează
Cota
3.20
Cota finala: 3.20
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro