Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.33

Superbet

Club Brugge și Lazio Roma se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupei F de UEFA Champions League. 

Club Brugge a obținut o victorie mare la debutul în grupă, 2-1 pe terenul lui Zenit Sankt Petersburg. A fost cu atât mai neașteaptată, cu cât 3 titulari au lipsit din cauza Covid-19. Campioana Belgiei nu traversează o formă la fel de bună și în competiția internă. A strâns un singur punct în ultimele două partide, cu Standard Liege și Leuven. 

cota2.ro

Când își intrase în ritm și obținuse două victorii la rând, 3-1 cu Dortmund în Ligă și 2-1 cu Bologna în campionat, Lazio a suferit un nou șoc. Interminabilei liste de accidentări i s-a adăugat și mai multe cazuri de coronavirus, 3 dintre ele la jucători de bază, Luis Alberto, Manuel Lazzari și golgeterul Ciro Immobile. Simone Inzaghi are însă un lot valoros și poate alinia o formulă decentă, condusă din teren de starurile Joaquin Correa și Milinkovic-Savic. 

Brugge și Lazio nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Iată câteva statistici interesante înaintea partidei de azi: 

• Club Brugge nu a câștigat niciun meci din ultimele 9 jucate pe teren propriu în grupele Ligii Campionilor

• Club Brugge nu a câștigat vreun meci din ultimele 9 jucate împotriva formațiilor din Italia. Golaverajul în acest interval este de 3-16

• 65 de milioane de euro e cota de piață a lui Sergej Milinkovic-Savic. Întreg lotul lui Brugge valorează 144 de milioane

 În ciuda absențelor, Lazio are o altă anvergură față de Club Brugge. Lotul mult mai experimentat și rodat în duelurile tari din Serie A își va arăta utilitatea. Mizez pe un X2, la o cotă de 1.85 pe Superbet. 

CLICK AICI pentru înregistrare la Superbet Online și încasare 500 de Lei BONUS de bun venit la pariuri!

Juventus Torino - FC Barcelona, cel mai tare duel din faza grupelor actualei ediții de UEFA Champions League, se joacă astăzi, de la 22:00. 

Juventus a pornit la drum în actualul sezon cu un nou antrenor, Andrea Pirlo. Fostul campion mondial este neînvins în primele 5 partide, dar a alternat victoriile cu remizele. Jocul torinezilor nu a convins deloc, iar astăzi are probleme serioase de efectiv. Cristiano Ronaldo a fost testat încă o dată pozitiv cu noul coronavirus, Alex Sandro e accidendatat, iar cei 3 fundași centrali de bază, Bonucci, Chiellini și De Ligt, sunt incerți. 

Juventus a câștigat primul meci din grupă, 2-0 la Kiev, și nu ar trebui să aibă emoții la calificarea în optimile de finală ale Ligii, mai ales că celălalt oponent este Ferencvaros. 

Barcelona vine după două șocuri. În week-end a pierdut El Clasico împotriva lui Real Madrid, scor 1-3, iar aseară președintele Josep Maria Bartomeu și-a anunțat demisia. Catalanii au rămas din nou în urmă în lupta pentru titlu. Au strâns doar 7 puncte în primele 5 meciuri. În comparație, Real Madrid are 13 din 6 meciuri, iar Atletico 11 din 5 partide. 

Și Ronald Koeman are absenți de marcă. Pique și Umtiti, axul central al defensivei, lipsesc, la fel ca portarul Ter Stegen și mijlocașul Coutinho. 

Ultimele 4 meciuri directe dintre Juventus și Barcelona s-au disputat în anul calendaristic 2017. În sferturile de finală ale ediției 2016/2017 au avut câștig de cauză italienii, 3-0 la Torino și 0-0 pe Camp Nou. În grupele următoarei ediții, catalanii s-au răzbunat: 3-0 acasă și 0-0 în deplasare. Alte detalii interesante despre meci: 

• ultimele 3 meciuri jucate de Barcelona în La Liga au îmregistrat un rezultat de egalitate la egal la pauză sau la final

• Juventus a remizat în 3 din ultimele 4 meciuri oficiale

• ultimele 2 meciuri jucate de Juventus în Liga Campionilor au fost X la pauză

• ultimele 2 deplasări ale Barcelonei în Liga Campionilor au fost în Italia. S-a încheiat 1-1 la Napoli, în optimile ediției trecute, iar în grupe a fost o victorie 2-1 cu Inter (1-1 la pauză)

Juventus - Barcelona e un duel între două echipe cu pretenții la trofeul UEFA Champions League, dar aflate în suferință. Prevăd un meci echilibrat, așa că mizez pe un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X), la o cotă de 1.80 pe Superbet. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Club Brugge vs Lazio Roma
Pronostic:
X2
Cota
1.85
Juventus vs Barcelona
Pronostic:
PSF X
Cota
1.80
Cota finala: 3.33
Profit: 11.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro