Ponturi Pariuri Fotbal Hamburg vs St Pauli

BETFAIR SPORTSBOOK

Hamburger SV - St. Pauli este meciul care deschide etapa cu numărul 6 din 2. Bundesliga, astăzi, de la ora 19:30. 

La finalul sezonului 2017/2018, Hamburg a retrogradat pentru prima dată în istorie din Bundesliga. Drama a fost una imensă pentru fani, aproape la fel de mare ca anul trecut, când „dinozaurii” au ratat șansa promovării, din cauza unui eșec inexplicabil în ultima rundă, 1-5 pe teren propriu cu Sandhausen, echipă lipsită de obiectiv. 

cota2.ro

Cu un lot în continuare mult peste media ligii secunde din Germania, cotat la aproape 38 de milioane de euro, Hamburg nu își mai permite încă un sezon în eșalonul secund. Conducerea pare să fi găsit soluția ideală pentru banca tehnică. L-a numit pe Daniel Thioune, ultima dată la Osnabruck, iar rezultatele sunt perfecte. Neamțul de culoare a câștigat toate cele 5 meciuri disputate în campionat, după prestații dominante. Hamburger SV e prima în clasament, cu 5 puncte avans față de Kiel, ocupanta locului secund. 

St. Pauli a avut emoții pentru rămânerea în 2. Bundesliga. A încheiat sezonul precedent pe locul 14 din 18 echipe, cu 39 de puncte, două mai mult decât ocupanta locului de baraj. Și oaspeții de astăzi au un antrenor nou, pe Timo Schultz. Acesta are la dispoziție un lot cotat la doar 16 milioane de euro. În primele 5 meciuri ale mandatului a obținut 6 puncte, o victorie, 3 remize și un eșec, ocupând poziția 9 în clasament. Golaverajul este 10-9, al doilea cel mai bun atac și a treia cea mai slabă defensivă. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Surprinzător, meciurile directe din sezonul precedent au fost câștigate de St. Pauli, cu același scor, 2-0, în ciuda unei dominări totale a lui Hamburg. Cu siguranță desfășurarea ostilităților va fi alta astăzi. Vin și cu câteva argumente în acest sens: 

• 13-5 e golaverajul lui Hamburg după primele 5 meciuri, cea mai bună ofensivă din competiție

• Simon Terodde, atacantul adus de Hamburg în această vară de la Koln, a marcat 6 goluri în primele 5 meciuri. E golgeterul campionatului

• în 6 din ultimele 7 meciuri oficiale disputate de Hamburg pe teren propriu s-au marcat cel puțin 3 goluri

• St. Pauli a fost cea mai slabă echipă în deplasare sezonul trecut. A strâns doar 9 puncte în 17 meciuri, câștigând o singură partidă și pierzând 10 

• 17-36 a fost golaverajul lui St. Pauli în meciurile de pe teren străin în campionatul precedent

• St. Pauli a primit gol în toate meciurile oficiale din acest sezon, inclusiv în Cupă. În 5 din cele 6 partide a încasat cel puțin 2 goluri.


Hamburg are toate atuurile de partea ei în partida de astăzi, de pe Volksparkstadion. Aleg un pariu combinat, o victorie a gazdelor și peste 2,5 goluri înscrise în meci, la o cotă de 2.12 pe Betfair Sportsbook. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Hamburg vs St Pauli
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro