Ponturi Pariuri Fotbal Karlsruher vs Darmstadt

BETFAIR EXCHANGE

Karlsruher SC și Darmstadt se înfruntă în runda cu numărul 6 din 2. Bundesliga, astăzi, de la ora 14:30. 

Karlsruher a evitat la mustață retrogradrea în sezonul precedent. A terminat prima deasupra liniei, cu două puncte peste Nurenberg, echipă care a mers la baraj. Conducerea a luat măsuri pentru a nu trăi cu emoții și actuala stagiune. A numit un antrenor tânăr, pe Christian Eichner, și a mutat serios la nivelul lotului. Valoarea lui actuală este de 10,9 milioane de euro. 

cota2.ro

În actualul campionat, Karlsruher a început cu 3 înfrângeri. A mai dres lucrurile între timp, acumulând 4 puncte. Ocupă penultimul loc în liga secundă după 5 etape.

Darmstadt a sperat la un moment dat chiar să atace promovarea în Bundesliga la finalul sezonului trecut. S-a mulțumit însă cu un loc 5, la 3 puncte de poziția de baraj. Și oaspeții de astăzi și-au schimbat managerul, numindu-l pe Markus Anfang, ultima dată pe banca lui Koln. Șocul scontat nu s-a produs. Darmstadt are doar 6 puncte după 5 meciuri și este pe locul 14. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul precedent, Karlsruher a câștigat meciul direct de pe teren propriu, scor 2-0, în timp ce partida din tur se încheiase la egalitate, scor 1-1. Sub semnul remizei pare să se dispute și partida de astăzi și vin cu câteva argumente serioase în acest sens: 

• 3 din ultimele 4 meciuri oficiale disputate de Darmstadt s-au încheiat la egalitate

• și Karlsruher vine tot după o remiză, 1-1 pe terenul lui Nurenberg

• 4-5 e golaverajul lui Karlsruher în acest sezon. Darmstadt a marcat 8 goluri și a încasat tot 8

• campionatul trecut, Karlsruher a înregistrat 13 egaluri în 34 de meciuri. 7 dintre ele au venit pe teren propriu

• tot 13 remize a avut și Darmstadt în sezonul trecut de 2. Bundesliga

Karlsruher și Darmstadt sunt două echipe cu loturi apropiate ca valoare, cu doi antrenori noi și un istoric bogat în remize. Ca în cazul oricăui X, riscul e asumat, dar e prea tentant și cu șanse reale de reușită. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final este de 3.50. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Karlsruher vs Darmstadt
Pronostic:
X
Cota
3.50
Cota finala: 3.50
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro