Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Sassuolo

BETFAIR EXCHANGE

Napoli și Sassuolo se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 6 din Serie A. 

Napoli are victorii pe linie în acest sezon de Serie A, cel puțin pe teren. Formația lui Gennaro Gattuso a pierdut la „masa verde” meciul cu Juventus, din cauza unor probleme provocate de coronavirus. În afara acestui incident, gazdele de astăzi au mers senzațional. Au un golaveraj de 14-1 și ocupă locul 3, cu 11 puncte, două sub liderul AC Milan. Gattuso are aproape tot lotul la dispoziție pentru înfruntarea de astăzi, cu excepția lui Lorenzo Insigne, accidentat.

cota2.ro

Sassuolo a depășit statutul de revelație, confirmând în noul sezon forma bună din finalul ediției precedente. Trupa lui Roberto De Zerbi este neînvinsă în primele 5 etape și ocupă locul 4, cu 11 puncte. Sassuolo are al doilea cel mai bun atac din campionat, 16 goluri, după Atalanta, formație care are un meci în plus disputat. De Zerbi nu e la fel de norocos ca omologul său. Îi lipsesc astăzi golgeterul Caputo, Berardi, Romagna și Toljan. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Napoli a câștigat ambele meciuri directe din sezonul precedent, 2-1 și 2-0. Alte detalii interesante: 

• 10 goluri a marcat Napoli în cele două meciuri jucate pe teren propriu în acest campionat

• Napoli a marcat cel puțin două goluri în ultimele 11 meciuri de Serie A jucate pe teren propriu

• media de goluri în meciurile lui Sassuolo din acest sezon e una absolut incredibilă, de 5 reușite/duel

• în 4 din cele 5 meciuri jucate de Sassuolo s-au marcat peste 4,5 goluri

• Sassuolo a marcat câte 4 goluri în fiecare deplasare din acest campionat

• Hirving Lozano, atacantul mexican de la Napoli, a marcat câte două goluri în ambele meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon

• 9 din cele 10 meciuri ale etapei trecute de Serie A au fost GG. Primele 3 din actuala rundă, disputate ieri, au avut același deznodământ, semn că în Italia se joacă cu garda jos

Sassuolo nu mai are complexe în fața niciunui adversar. Iese la atac împotriva oricărei echipe, iar De Zerbi găsește de fiecare dată soluții pentru a marca. De cealaltă parte, Napoli va etala o ofensivă stelară, cu Osimhen, Mertens și Lozano. Această împerechere va oferi un spectacol garantat. Pariul meu este pe minim 2 goluri în prima repriză la o cotă de 2.15 disponibilă în Betfair Exchange.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Napoli vs Sassuolo
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în prima repriză
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro