Ponturi Pariuri Fotbal Poli Iași vs Viitorul

BETFAIR EXCHANGE

Poli Iași și Viitorul se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 9 din Liga 1. 

Poli Iași este cea mai imprevizibilă formație din Liga 1. Sub comanda lui Daniel Pancu, moldovenii au obținut victorii de prestigiu, 5-2 cu FCSB, dar au și încasat câte 4 goluri în 4 meciuri. După primele 8 meciuri ocupă locul 12, cu 9 puncte strânse. Poli s-a luptat cu multe probleme de efectiv. Situația s-a mai îmbunătățit, dar nu complet. Astăzi vor lipsi căpitanul Marius Mihalache, suspendat după faultul prin care l-a accidentat pe Koljic, Mensah, Frăsinescu și Doru Popadiuc, pozitivi cu Covid-19. 

cota2.ro

Viitorul a început sezonul cu un antrenor nou, pentru prima dată de la promovarea în Liga 1. Spaniolul Ruben de la Barrera și-a impus cu greu filosofia, nereușind să câștige în primele 4 etape. Între timp, constanțenii au urcat până pe locul 9, cu 10 puncte. Forma bună e întreruptă însă de problemele tot mai frecvente cauzate de Covid-19. Viitorul a anunțat 5 cazuri pozitive la nivelul jucătorilor și a încercat să obțină de la LPF amânarea partidei, semn că situația e una extrem de gravă. 

Sezonul trecut, Poli și Viitorul s-au înfruntat de 4 ori. Formația pregătită în acel moment de Gică Hagi a câștigat 3 dintre dueluri, toate cu același scor, 2-1, iar ultimul meci din play-out s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Între timp lucrurile s-au schimbat radical în ambele tabere. Moldovenii au operat modificări masive la nivelul lotului, iar oaspeții de astăzi au abordat o nouă strategie, cu mulți străini, în locul celei care le-a adus succesul, cu fotbaliști din academie. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

• Poli Iași a câștigat 2 din cele 4 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon: 1-0 cu Chindia și 5-2 cu FCSB

• Viitorul are o singurie victorie pe teren străin în actualul campionat. A remizat cu Sepsi 1-1 și a pierdut categoric cu FCSB, scor 0-3

• Viitorul a încasat gol în 7 din cele 8 meciuri jucate în acest sezon 

• din luna iunie, odată cu reluarea competițiilor după pauza provocată de coronavirus, Viitorul a disputat 9 meciuri în deplasare. A câștigat unul singur

Poli Iași a alternat meciurile excelente cu cele dezastruoase. Calculele spun că e momentul unei răbufniri, mai ales că în față se află o echipă cu probleme mari de efectiv. Mizez pe victoria gazdelor în Handicap Asiatic 0, la o cotă de 1.94 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. Asta înseamnă că în caz de egalitate, suma este restituită, în în cazul victoriei gazdelor, pariul e câștigător.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Poli Iași vs Viitorul
Pronostic:
Poli Iași HA 0
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro