Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Targoviste vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

Chindia Targoviste - FCSB

FCSB are cel mai bun atac din Liga 1, iar azi intalneste o echipa care are una dintre cele mai bune defensive din campionat, e adevarat, nici nu prea a marcat goluri si nici nu a intalnit adversari de calibru. FCSB are sansa sa treaca pe pozitia a doua dupa ce CFR Cluj a pierdut aseara cu Gaz Metan Medias si se poate apropia la doar trei puncte de Universitatea Craiova.

cota2.ro

Diferenta dintre cele doua formatii este destul de mare si chiar daca FCSB nu poate conta pe Coman, echipa arata foarte bine si este intr-un moment in care nu cred ca cei de la Targoviste ii pot impiedica. Chindia are, totusi, jucatori de mana a doua, dupa parerea mea si cred ca ros-albastrii pot face scor in aceasta seara.

Am ales sa mizez 10/10 pe un succes al oaspetilor la cel putin doua goluri. Am ales sa joc handicapul asiatic de -1.25 pe acestia, avantajul fiind ca daca FCSB castiga la fix un gol sa nu pierdem toate cele 10 unitati, ci doar jumatate din ele.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chindia Targoviste vs FCSB
Pronostic:
FCSB -1.25 AH
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro