Ponturi Pariuri Fotbal Sahtior Donetsk vs Monchengladbach

BETFAIR EXCHANGE

Sahtior Donetsk și Borussia Monchengladbach se întâlnesc astăzi, de la ora 19:55, în grupa B din UEFA Champions League. 

Sahtior Donetsk e liderul surprinzător din grupa B. Cu lotul subțiat de coronavirus, campioana Ucrainei a reușit o victorie de răsunet în prima rundă, 3-2 pe terenul lui Real Madrid. În a doua etapă, Sahtior a remizat 0-0 cu Inter Milan. Formația pregătită de Luis Castro e neînvinsă și în competiția internă, are și cel mai bun atac, 20 de goluri, dar ocupă locul secund, la 4 puncte în spatele lui Dinamo Kiev. Singura absență certă pentru disputa de astăzi este brazilianul Ismaily. Mai sunt câțiva fotbaliști incerți, Konoplyanka, Kovalenko, Kryvtsov, din cauza revenirii anevoioase la forma de dinainte să contracteze Covid-19. 

cota2.ro

Borussia Monchengladbach a reușit deja două meciuri mari în această ediție de UEFA Champions League. A remizat 2-2 în deplasare, cu Inter Milano, fiind egalată de Romelu Lukaku în minutul 90. Și mai dramatic a fost egalul cu Real Madrid, tot 2-2. Nemții au condus cu 2-0 până în minutul 87. În Bundesliga, Monchengladbach ocupă locul 5 după primele 6 etape, cu 11 puncte, la doar o lungime de pozițiile de Ligă. 

Singurul meci direct dintre Sahtior și Gladbach a fost un amical, în 2009, câștigat cu 3-0 de ucraineni.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cele mai interesante detalii despre partida de astăzi: 

• Sahtior a marcat în ultimele 7 meciuri oficiale jucate împotriva echipelor din Germania. În toate s-au înscris cel puțin 3 goluri

• Sahtior a înfruntat o echipă din Bundesliga și sezonul precedent, în Europa League. A învins-o pe Wolfsburg cu 3-0 și 2-1 în optimile de finală

• în ultimele 7 deplasări ale Borussiei, în toate competițiile, s-au marcat cel puțin 3 goluri

• 16 goluri a înscris Gladbach în cele 5 deplasări din noul sezon

• 11 din ultimele 14 meciuri jucate de Sahtior în Liga Campionilor au fost over 2,5 goluri

Sahtior și Monchengladbach sunt într-o postură neașteptată, cea de a prinde optimile Ligii dintr-o grupă care părea imposibilă. Ambele vor încerca să fructifice partida de la Kiev, iar analiza ne indică un meci deschis. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri marcate în regim asiatic în meci este de 2.02.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sahtior Donetsk vs Monchengladbach
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 7.14
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro