Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.78

BETANO

In aceasta seara de UEFA Champions League am trei jucatori pe care vreau sa ii urmaresc. Sunt jucatori care ajung mai mereu la finalizare si care cred ca astazi ii vor pune la incercare pe portarii adversi.

Dominik Szoboszlai de la RB Slazburg, executa extrem de bine loviturile libere si dupa parerea mea, maghiarul va prinde un transfer important in perioadele de mercato ce vor urma. Cred ca Neuer o sa aiba viata grea, iar la cum joaca austriecii pe teren propriu, cred ca Dominik o sa aiba minim un sut pe spatiul portii.

cota2.ro

Alejandro Gómez de la Atalanta a avut sut pe poarta in ultimele patru dueluri fie din campionat, fie din Champions League. Argentinianul executa loviturile libere si apare mai mereu la finalizare, la marginea careului de 16 metri. La cat de slab se prezinta Liverpool in deplasare, cred ca Papu va suta cel putin o data pe spatiul portii lui Allison.

Sergio Ramos de la Real Madrid este unul dintre cei mai mari jucatori ai galacticilor din toate timpurile, a scris istorie la ”Los Blancos” si o va face in continuare. Capitanul celei mai titrate echipe din UEFA Champions League executa fiecare lovitura de la 11 metri si apare mereu la finalizare, la fazele fixe. Cred ca astazi, Ramos va avea cel putin 1-2 suturi pe poarta.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
RB Salzburg vs Bayern Munchen
Pronostic:
Dominik Szoboszlai 1+ Șuturi pe poartă
Cota
1.70
Atalanta Bergamo vs Liverpool FC
Pronostic:
Alejandro Gómez 1+ Șuturi pe poartă
Cota
1.70
Real Madrid vs Inter Milano
Pronostic:
Sergio Ramos 1+ Șuturi pe poartă
Cota
2.00
Cota finala: 5.78
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro