Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Inter milano

BETFAIR SPORTSBOOK

Real Madrid și Inter Milano se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul grupei B din UEFA Champions League. 

Real Madrid este într-o postură delicată în Liga Campionilor. Campioana Spaniei are un singur punct după primele două meciuri, eșec 2-3 cu Sahtior Donetsk și remiză 2-2 cu Borussia Monchengladbach. Ar fi pentru prima dată din 1995 când Real nu trece de faza grupelor. În La Liga situația e mai bună, formația lui Zidane e pe locul secund după 7 meciuri, cu 16 puncte, unul sub liderul Real Sociedad, având și un meci mai puțin disputat. Antrenorul francez are ceva probleme de lot, dar nimic imposibil de înlocuit. Carvajal, Odegaard și Nacho sunt accidentați, în timp ce Eder Militao a fost confirmat cu Covid-19. 

cota2.ro

Inter are un start șovăielnic de sezon. Are doar două puncte în grupa de Champions League, 2-2 cu Monchengladbach și 0-0 cu Sahtior, iar în campionat ocupă abia locul 6, cu 11 puncte, 5 mai puține decât marea rivală AC Milan, liderul clasamentului în acest moment. De parcă problemele nu ar fi fost suficiente, Conte nu e sigur dacă îl poate folosi pe Romelu Lukaku. Belgianul care marcase deja 10 goluri în acest sezon, pentru club și națională, a acuzat niște dureri și nu a jucat etapa trecută, în remiza 2-2 cu Parma. Incerți pentru deplasarea de la Madrid mai sunt Sanchez și Sensi, în timp ce Vecino e accidentat. 

Real Madrid și Inter nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial din grupele ediției 1998/1998 de Liga Campionilor, când mergeau la braț în faza următoare a competiției. De atunci au mai disputat 3 meciuri amicale, în 2013 (3-0 pentru Real), în 2014 (1-1) și în 2015 (3-0 pentru Real).

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Circumstanțele sunt diferite astăzi, așa că vă prezint cele mai interesante informații

• în ultimele 4 meciuri jucate de Real Madrid s-au marcat nu mai puțin de 19 goluri

• 4,2 goluri/meci e media de reușite în duelurile lui Inter din acest sezon de Serie A

• până la duelul cu Șahtior din runda precedentă a grupei, Inter marcase în toate deplasările jucate după pauza provocată de coronavirus, 10 meciuri 

• toate deplasările jucate de Inter în ediția precedentă a grupelor UEFA Champions League au fost GG (1-2 cu Barcelona, 2-3 cu Dortmund, 3-1 cu Slavia Praga)

• Real Madrid a primit gol în ultimele 6 meciuri jucate în Liga Campionilor

• Real Madrid a marcat în ultimele 17 meciuri jucate în Champions League împotriva formațiilor din Italia

Chiar dacă nu-l va putea recupera pe Lukaku, Antonio Conte are soluții în ofensivă. Zidane va trebui să riște tot pentru o victorie. Sunt suficiente motive, alături de valoarea evidentă a loturilor, pentru un meci cu multe reușite. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru GG3+ (ambele echipe marchează și se înscriu cel puțin 3 goluri în meci) este de 1.75. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Madrid vs Inter milano
Pronostic:
GG3+
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 4.50
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro