Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Liverpool

BETFAIR EXCHANGE

Atalanta - Liverpool, din grupa D, este cel mai ofertant meci al serii de marți în UEFA Champions League. Meciul e programat la ora 22:00, pe arena din Bergamo. 

Probabil Atalanta e cea mai spectaculoasă formație din Europa în ultimele două sezoane. Jocul gândit de Gasperini a atras mulți fani către formația din Bergamo, fără a aduce însă vreun trofeu. N-a fost departe nici de titlu, locul 3 în ediție precedentă de Serie A, la 5 puncte de Juventus, nici în Liga Campionilor, unde a fost eliminată dramatic în sferturi de PSG. 

cota2.ro

Atalanta nu se abate de la filosofia care a consacrat-o nici în această stagiune. A marcat în toate cele 8 meciuri oficiale jucate. Ocupă locul 4 în Italia, cu 12 puncte, iar în grupa din Liga Campionilor are 4 puncte după primele două meciuri: victorie 4-0 pe terenul lui Midjylland și remiză 2-2 cu Ajax. Gasperini are o mulțime de indisponbili, Caldara, De Roon, Gosens, Hateboer, Romero și Toloi. Toate starurile din ofensivă sunt însă apte. Gomez, Zapata, Muriel sau Ilicic sunt pregătiți de o nouă reprezentație. 

Liverpool a avut câteva sincope în startul sezonului, apogeul fiind atins în deplasarea cu Aston Villa, când a cedat cu un neverosimil 2-7. După remiza cu rivala locală Everton, scor 2-2, au urmat 4 victorii la rând, iar „cormoranii” s-au instalat din nou în fruntea clasamentului din Premier League. Asta deși Van Dijk, liderul defensivei, s-a accidentat și va rata aproape tot sezonul. Apărarea s-a clătinat, e a doua cea mai slaba din competiție, 15 goluri primite, dar a fost salvată de atac. Astăzi, Klopp nu se poate baza nici pe Fabinho, om care îl înlocuise decent pe Van Dijk. Incerți sunt Alcantara și Keita. În Ligă, Liverpool a câștigat ambele partide, 1-0 cu Ajax și 2-0 cu danezii de la Midjylland. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Atalanta și Liverpool nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial, așa că se vor asigura ca primul duel să fie memorabil. Câteva argumente în acest sens: 

• media de goluri în partidele disputate de Atalanta în acest sezon de Serie A este una absolut incredibilă, 5 reușite/meci

• 20 de goluri a marcat Atalanta în ultimele 7 meciuri din Liga Campionilor

• 98 de goluri a avut Atalanta în ediția precedentă de Serie A, record absolut al clubului

• Liverpool a fost implicată în două deplasări cu 9 goluri în acest sezon: 7-2 cu Lincoln, în Cupa Ligii, și 2-7 cu Aston Villa, în Premier League

• Liverpool a primit gol în 3 din cele 4 deplasări jucate în ediția trecută a Ligii Campionilor

• media de goluri înscrise în partidele lui Liverpool din Premier League rivalizează cu cea a Atalantei, 4,5 reușite/meci

• 7 goluri în 7 meciuri a marcat Mohamed Salah în noul sezon de Premier League

Atalanta și Liverpool au jucători de excepție în ofensivă și stiluri directe de joc. Ambele au și probleme în apărare, așa că duelul se anunță a fi unul pe cinste. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3,5 goluri marcate în meci este de 2.0. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atalanta vs Liverpool
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 6.00
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro