Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Olympiakos

BETFAIR EXCHANGE

Manchester City și Olympiakos Pireu se întâlnesc în runda cu numărul 3 a grupei C din UEFA Champions League. 

De la venirea lui Pep Guardiola, Manchester City este eterna favorită la câștigarea UEFA Champions League. Nu a depășit însă niciodată faza semifinalelor. Anul trecut a fost eliminată surprinzător de Lyon, în sferturi. În actuala ediție, „cetățenii” au două victorii în primele două partide, 3-1 cu FC Porto și 3-0 cu Marseille. În Premier League lucrurile nu merg la fel de bine. City ocupă locul 10, cu 11 puncte strânse în 6 etape. 

cota2.ro

Pentru duelul cu Olympiakos, Guardiola nu se poate baza pe Aguero, Fernandinho, Mendy și Gabriel Jesus. Managerul spaniol a demonstrat că se poate descurca și fără cei doi atacanți de meserie. A improvizat în ultimele două meciuri, l-a folosit 9 fals ba pe De Bruyne, ba pe Ferran Torres, și a câștigat ambele dispute. 

Olympiakos a avut nevoie de un tur preliminar pentru a ajunge în grupele Ligii. A eliminat-o, cu ceva emoții, pe Omonia Nicosia. A fost 0-0 în tur, iar returul din Grecia s-a încheiat 2-0, cu goluri venite în ultima treime a partidei. Debutul în grupă a fost unul reușit, o victorie muncită, 1-0 cu Marseille. A urmat un eșec cu Porto. Managerul Pedro Martins are 3 absenți importanți, titulari incontestabili, fundașul Ousseynou Ba, mijlocașul Mady Camara și atacantul El Arbi Soudani, toți 3 pozitivi cu Covid-19. 

Manchester City și Olympiakos s-au întâlnit o singură dată, într-un meci amical disputat în 2014, încheiat 2-2. Din lotul englezilor de atunci au mai rămas doar Fernandinho și Aguero.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cele mai interesante detalii despre duelul de astăzi: 

• Olympiakos n-a mai câștigat o deplasare în grupele Ligii Campionilor din octombrie 2015, 1-0 cu Dinamo Zagreb

• 8 victorii fără gol primit are Manchester City pe teren propriu în anul calendaristic 2020

• Manchester City nu a primit gol în ultimele 2 meciuri oficiale, cu Sheffield și Marseille

• Adversarele lui City din ultimele 2 partide au șutat doar de 3 ori, cumulat, pe spațiul porții lui Ederson

• 34 de meciuri a disputat Olympiakos împotriva echipelor din Anglia în cupele europene. A pierdut 19, a câștigat doar 9, iar golaverajul e 34-68

• în 12 din cele 34 de meciuri amintite mai sus Olympiakos nu a marcat. Cel mai recent duel jucat în Anglia a fost în optimile de finală ale ediției precedente de Europa League, pierdut 0-1 cu Wolverhampton

Transferul fundașului central Ruben Dias pare să fi adus echilibrul în defensiva lui Manchester City. În cele 6 partide cu el pe teren, „cetățenii” au primit doar 3 goluri. Diferența netă de valoare va produce un meci disputat într-un singur sens, cu o victorie la 0 a gazdelor. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui City și NU marchează ambele formații este de 2.04. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester City vs Olympiakos
Pronostic:
City câștigă la 0
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: 5.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro