Ponturi Pariuri Fotbal Barcelona vs Dinamo Kiev

BETFAIR EXCHANGE

FC Barcelona și Dinamo Kiev se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 din grupa G a UEFA Champions League.

Barcelona este lider în grupa de Champions League după primele două etape. A câștigat categoric pe teren propriu împotriva maghiarilor de la Ferencvaros, scor 5-1, apoi s-a impus și pe terenul lui Juventus, 2-0, într-un meci în care Alvaro Morata a avut 3 goluri anulate de VAR, toate pe motiv de offside. 

cota2.ro

În La Liga, catalanii o duc prost. N-au câștigat niciunul dintre ultimele 4 meciuri, au cedat în acest interval și în derby-ul cu Real Madrid, scor 1-3. Ocupă în acest moment doar locul 12, cu 8 puncte strânse în 6 meciuri. Liderul Sociedad e departe, la 9 lungimi, iar rivala Real la 8 puncte în față. Ronald Koeman are și ceva probleme de efectiv. Vor lipsi astăzi, accidentați, portarul titular Ter Stegen, Umtiti și Coutinho. 

Dinamo Kiev a fost lovită în plin de coronavirus. Ucrainenii au încercat să obțină o amânare a partidei de pe Camp Nou, n-au reușit, apoi au fost la un pas să piardă la „masa verde”. Protocolul UEFA prevede ca cel puțin 13 oameni de pe lista A să fie apți pentru o partidă, dintre care măcar un portar. Dinamo s-a încadrat perfect! Lucescu are 13 oameni și a completat lotul cu 6 puști din academie. Cum primii 2 portari sunt pozitivi cu Covid-19, între buturi va fi Ruslan Neshcheret, în vârstă de 18 ani, aflat la doar a doua prezență într-un meci al primei echipe. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Ultimele meciuri directe dintre Barcelona și Dinamo Kiev au avut loc în grupele ediției 2009/2010 a Ligii Campionilor. Catalanii au câștigat ambele dispute, 2-1 și 2-1. Astăzi scenariul este unul inedit, așa că va prezint cele mai importante lucruri de luat în seamă: 

• 22,3 ani este media de vârstă a lotului deplasat de Dinamo Kiev la Barcelona

• 13 jucători indisponibili are Mircea Lucescu pentru meciul de astăzi 

• Barcelona a înscris în toate meciurile jucate pe Camp Nou în anul calendaristic 2020

• Barcelona a marcat cel puțin două goluri în 6 din ultimele 7 meciuri jucate în Liga Campionilor

• 70 de goluri a marcat Lionel Messi în grupele Ligii Campionilor, record absolut

• 5 goluri a marcat Messi în cele 7 meciuri disputate împotriva echipelor din Ucraina

Diferența de valoare dintre Barcelona și Dinamo Kiev era evidentă și în condiții normale. Adăugând lotul decimat și tinerii pe care Mircea Lucescu va trebui să îi utilizeze în poziții-cheie reiese o posibilă umilință istorică. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru minim 2 goluri marcate în prima repriză este de 1.87 și mi se pare o alegere bună.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Barcelona vs Dinamo Kiev
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în prima repriză
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro