Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Rennes

BETFAIR EXCHANGE

Chelsea Londra și Rennes se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 3 a grupei E din UEFA Champions League. 

Chelsea conduce grupa după primele două runde, cu 4 puncte. Londonezii au remizat pe teren propriu cu Sevilla, scor 0-0, apoi au predat o lecție de fotbal pe terenul rușilor de la FC Krasnodar, scor 3-0. În Premier League, formația lui Frank Lampard e pe locul 7, cu 12 puncte, la 4 în spatele liderului Liverpool. „Albaștrii” au o serie de 4 meciuri fără gol primit. Unul dintre motive poate fi și intrarea lui Edouard Mendy în poartă în locul lui Kepa. Un detaliu interesant este că Mendy a fost adus în vară chiar de la Rennes, adversara de astăzi. La capitolul indisponbili, lista lui Lampard este una scurtă. Singura absență importantă este cea a americanului Pulisic. 

cota2.ro

Rennes este la debutul în cea mai galonată competiție inter-cluburi din lume, iar șocul contactului s-a resimțit. Francezii au un singur punct două primele două meciuri, o remiză 1-1 pe teren propriu cu Krasnodar. În a doua etapă au pierdut 0-1 cu Sevilla, dar se pot considera norocoși că scorul n-a avut proporții mai mari. Andaluzii au dominat la toate aspectele, 23-2 la ocazii de gol, 11-0 la cornere sau 62%-38% posesia. În Ligue 1 lucrurile merg bine, Rennes ocupând locul 3 după 9 etape.

Managerul Julien Stephan trebuie să improvizeze pentru deplasarea de pe Stamford Bridge. Camavinga, unul dintre cele mai mari talente ale Franței, Maoussa, Niang, Rugani și Tait sunt indisponibili. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Chelsea și Rennes nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Iată însă câteva detalii care vor clarifica raportul de forță dintre cele două echipe: 

• Lotul lui Chelsea este cotat la 839 de milioane de euro. Fotbaliștii lui Rennes ating abia 240 de milioane

• 16 goluri a înscris Chelsea în cele 7 meciuri jucate în actualul sezon de Premier League

• Rennes a pierdut ultimele 4 deplasări europene: 3 în grupele ediției trecute de Europa League, cu CFR Cluj, Celtic, Lazio și cea cu Sevilla din această grupă

• 2 goluri a marcat Rennes în ultimele 4 deplasări din Europa

• 26-20 e golaverajul lui Chelsea împotriva echipelor din Franța în UEFA Champions League

Achizițiile din vară, Ziyech, Werner și Havertz au început să se integreze în mecanismul lui Lampard. Experiența net superioară la nivel european, terenul propriu și accidentările din tabăra lui Rennes conturează o singură favorită. Mizez pe gol marcat în ambele reprize de Chelsea la o cotă de minim 2.00 în Betfair Exchange!


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chelsea vs Rennes
Pronostic:
Chelsea înscrie în ambele reprize
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro