Ponturi Pariuri Fotbal Watford vs Stoke

BETFAIR EXCHANGE

Watford și Stoke City se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 10 din Championship, liga secundă din Anglia.

Watford a retrogradat din Premier League la finalul sezonului precedent. E conștientă că fiecare an în plus în Championship înseamnă slăbirea lotului și șanse tot mai mici de revenire, așa că atacă acum primele poziții. Managerul Vladimir Ivic are la dispoziție al treilea lot ca valoare din competiție, cotat la 110 milioane de euro. În acest moment, londonezii ocupă locul 9 în clasament, cu 15 puncte. O eventuală victorie astăzi i-ar duce până pe locul 3. 

cota2.ro

Stoke este în Championship de două sezoane, după un deceniu petrecut pe prima scenă a fotbalului din Anglia. Deși are în continuare un lot cu jucători experimentați, cu sute de meciuri în Premier League, promovarea pare un vis. Clasările din ultimele două sezoane au fost rușinoase, locurile 16 și 15, mai aproape de retrogradare decât de obiectiv. Campionatul în curs pare unul mai reușit. Stoke a strâns 15 puncte în 9 meciuri și este pe locul 10. Managerul Michael O'Neill nu se poate baza pe 3 dintre starurile echipe. Shawcross, liderul defensivei, Joe Allen, creierul de la centrul terenului, și Sam Clucas, golgeterul din stagiunea precedentă.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cele mai recente înfruntări directe au avut loc în ediția 2017/2018 din Premier League. Stoke s-a impus cu 1-0 în deplasare, iar pe teren propriu s-a încheiat indecis, 0-0. Loturile sunt mult schimbate față de acel moment. Vă prezint cele mai interesante informații de actualitate: 

• Watford are 3 victorii și o remiză pe teren propriu în acest sezon, cu un golaveraj de 6-2

• Stoke a pierdut 13 din cele 23 de deplasări jucate sezonul precedent. A strâns doar 20 de puncte pe teren străin, cu un golaveraj de 26-42

• 5 goluri a încasat Watford în acest sezon, cea mai bună defensivă din campionat, la egalitate cu Middlesbrough

• 3 șuturi pe spațiul porților adverse a trimis Stoke în ultimele două deplasări, niciunul în eșecul 0-2 cu Stoke

• Andre Gray, starul din atacul lui Watford, e gata să joace primul meci ca titular în acest sezon

• 13 a fost locul ocupat de Watford într-un clasament al meciurilor pe teren propriu din ediția trecută de Premier League. „Viespile” au fost trădate însă de deplasări.

Arena Vicarage Road e o adevărată fortăreață. Problemele din lotul lui Stoke, valoarea superioară a gazdelor și dorința lor de revenire rapidă în Premier League vor fi decisive diseară. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Watford este de 2.26. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Watford vs Stoke
Pronostic:
1
Cota
2.26
Cota finala: 2.26
Profit: 7.56
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro