Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Molde

BETFAIR EXCHANGE

Arsenal Londra și Molde se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei B din UEFA Europa League. 

Arsenal este principala favorită la câștigarea Europa League în acest an, cu o cotă de 7.50 pe Betfair Sportsbook.

cota2.ro

„Tunarii” au avut noroc la tragerea la sorți, au picat într-o grupă slabă, cu Dundalk, Rapid Viena și Molde. Și-au respectat statutul în primele două partide, ambele câștigate, cu un golaveraj general de 5-1. Arsenal vine cu un moral excelent, după victoria obținută împotriva lui Manchester United, scor 1-0, chiar pe Old Trafford. Datorită ei, londonezii au ajuns pe locul 9 în Premier League, cu 12 puncte. Poziția e însă înșelătoare, pentru că locurile de Liga Campionilor sunt doar la un punct în față. Mikel Arteta are la dispoziție aproape tot lotul, cu excepția lui Chambers, Pablo Mari și Martinelli. Managerul spaniol va menaja o parte dintre titulari, dar rezervele sunt unele de valoare apropiată cu prima garnitură. 

Molde a fost la un pas, mai precis un gol, de grupele UEFA Champions League. A fost eliminată în play-off de Ferencvaros (3-3 în Norvegia, 0-0 în Ungaria). După partida de la Budapesta, Molde a câștigat tot. Are 6 victorii consecutive, două dintre ele chiar în grupa de Europa League, 2-1 cu Dundalk și 1-0 cu Rapid Viena. În competiția internă, Molde ocupă locul secund cu 7 etape rămase de disputat. Șansele să o ajungă pe Bodo/Glimt sunt unele pur matematice. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Arsenal și Molde nu s-au întâlnit niciodată într-un meci direct, dar statistica ne oferă o imagine clară a ceea ce ne așteaptă astăzi: 

• 14 goluri a marcat Arsenal în grupele precedentei ediții de Europa League

• toate cele 6 meciuri disputate de Arsenal în grupa de anul trecut au fost over 2,5 goluri

• Arsenal a marcat cel puțin 2 goluri în 7 din ultimele 8 meciuri jucate pe Emirates Stadium

• Molde a primit gol în prima repriză în ultimele 3 deplasări, în fața unor echipe net inferioare lui Arsenal (Brann, Dundalk și Mjondalen)

• 16 goluri a marcat Molde în ultimele 6 meciuri oficiale

• în 3 din ultimele 4 meciuri jucate de Arsenal pe teren propriu în grupele Europa League s-au marcat cel puțin două goluri în prima repriză. 

Cel mai probabil, Arteta va începe astăzi în atac cu un trio extrem de mobil, jucători rapizi și tehnici, Nelson - Nketiah - Pepe. Cei 3 sunt dornici să se afirme, să câștige un loc în echipa de bază. În plus, sunt antidotul perfect pentru defensiva masivă a oaspeților. Molde este la rândul ei o echipă care nu refuză jocul. Aceste lucruri m-au convins să mizez pe over 1,5 goluri marcate în prima repriză, la o cotă de 2.18 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arsenal vs Molde
Pronostic:
Over 1.5 goluri în prima repriză
Cota
2.18
Cota finala: 2.18
Profit: 5.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro