Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Lille

BETFAIR SPORTSBOOK

AC Milan - Lille, în grupa H din UEFA Europa League, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

AC Milan e una dintre cele mai în formă formații din Europa, singurul lider neînvins din marile campionate. Milanezii au 5 victorii și o remiză în Serie A, marcând 14 goluri. Au un avans de două puncte față de Sassuolo, ocupanta locului secund, și de 4 puncte față de campioana en-titre Juventus Torino. Milan a mers ceas și în Europa League. A câștigat ambele partide disputate până acum, 3-1 pe terenul lui Celtic și 3-0 acasă, cu Sparta Praga. 

cota2.ro

Stefano Pioli are la dispoziție întreg lotul, cu excepția lui Castillejo și Musacchio, dar cel mai probabil la menaja o parte dintre titulari, în frunte cu veteranul Zlatan Ibrahimovic. Suedezul în vârstă de 39 de ani e o mașinărie de goluri în acest start de sezon, fiind golgeterul din Serie A, cu 7 reușite în 4 apariții. 

Lille este actuala „gașcă nebună” a fotbalului francez, un club care produce talente pe bandă rulantă. Deși vinde constant pe zeci de milioane de euro, exemplele recente fiind Pepe la Arsenal și Osimhen la Napoli, Lille găsește mereu înlocuitori pe măsură. În acest moment, antrenorul Christophe Galtier are la dispoziție un lot cotat la peste 231 de milioane de euro, din care fac parte jucătorii tineri cu un potențial enorm. Printre ei se remarcă Jonathan Ikone (22 de ani), Renato Sanches (23 de ani), Boubakary Soumare (21 de ani), Timothy Weah (20 de ani) sau Jonathan David (20 de ani). 

Lille este singura formație neînvinsă în acest sezon de Ligue 1 și ocupă locul secund, cu 19 puncte strânse în 9 meciuri, două mai puține decât liderul PSG. Oaspeții de astăzi nu au pierdut nici în Europa League. În primul meci au dispus de Sparta Praga, scor 4-1, iar runda precedentă au remizat 2-2 cu Celtic, într-o disputată în care au irosit și o lovitură de la 11 metri. 

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Singurele două dispute directe dintre AC Milan și Lille datează din 2006, în grupele Ligii Campionilor. În Franța a fost 0-0, iar pe San Siro 0-2 pentru oaspeți. Cele mai interesante detalii de actualitate despre meci: 

• AC Milan a disputat 11 meciuri oficiale în acest sezon. A marcat cel puțin două goluri de fiecare dată 

• în ultimele 6 meciuri ale lui Milan s-a marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri

• 19 meciuri consecutive cu gol marcat are AC Milan pe teren propriu

• 19 meciuri consecutive cu gol marcat are și Lille în toate competițiile

• ultimele 4 meciuri jucate de Lille au fost GG (4-1 cu Sparta, 1-1 cu Nice, 2-2 cu Celtic și 1-1 cu Lyon)

• 3,2 goluri s-au marcat, în medie, în partidele lui AC Milan din acest sezon de Serie A. 

Atât AC Milan, cât și Lille sunt neînvinse în actualul sezon. În plus, ambele formații au marcat în toate meciurile jucate începând cu luna ianuarie a acestui an. Nu văd cum seria ar putea fi întreruptă astăzi, așa că mizez pe ambele marchează și peste 2,5 goluri înscrise în meci (GG3+), la o cotă de 2.02 pe Betfair Sportsbook. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
AC Milan vs Lille
Pronostic:
GG3+
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro