Ponturi Pariuri Fotbal Antwerp vs Lask Linz

BETFAIR SPORTSBOOK

Antwerp și LASK Linz se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei J de Europa League. 

Antwerp este liderul surprinzător al grupei. Belgienii au câștigat ambele partide disputate, 2-1 pe terenul lui Ludogoreț și 1-0 acasă cu Tottenham, deși porneau de fiecare dată din postura de outsideri. Trupa pregătită de croatul Ivan Leko, cel care i-a succedat lui Ladislau Boloni, nu stă rău nici în campionat. E pe locul 5, cu 20 de puncte, la două în spatele liderului Charleroi. Antwerp a ratat în week-end șansa de a urca pe primul loc, fiind învinsă de Anderlecht, scor 1-0, într-un meci dominat autoritar. A fost doar al doilea meci din acest sezon, indiferent de competiție, când gazdele de astăzi nu au reușit să puncteze. 

cota2.ro

LASK Linz este reprezentanta fotbalului din Austria, unul dintre cele mai ofertante din punct de vedere al golurilor. Acest lucru se observă și în cupele europene, cu Salzburg izbutind să înscrie de două ori în poarta lui Bayern Munchen. În grupa J din Europa League, Linz e pe locul 3 după primele două meciuri. A pierdut fără drept de apel pe terenul lui Tottenham, 0-3, apoi a oferit o nebunie de meci, 4-3 cu Ludogoreț. În campionatul austriac ocupă poziția a treia, cu 13 puncte strânse în 6 meciuri. 

Antwerp și LASK nu au jucat niciodată una împotriva alteia, dar ca toate înfruntările Belgia vs Austria, promit multe lucruri frumoase astăzi.

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Cele mai interesante detalii: 

• Antwerp a marcat în ultimele 11 meciuri jucate pe teren propriu. În 9 cazuri au punctat și adversarele (GG)

• 3,3 e media de goluri marcate în meciurile lui Antwerp din prima ligă belgiană

• în 8 din ultimele 9 meciuri disputate de LASK s-au marcat cel puțin 3 goluri

• 4 din ultimele 5 deplasări europene ale lui LASK au fost GG. În 4 din cele 5 disputate s-au marcat și peste 2,5 goluri

• 2,7 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui LASK Linz din noul campionat

LASK Linz nu se va abate de la jocul pe alocuri kamikaze, va ataca din primul minut și o va forța pe Antwerp să intre în ritm. De asta mizez pe un meci în care ambele formații marchează și se înscriu cel puțin 3 goluri în meci (GG3+), la o cotă de 1.75 pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Antwerp vs Lask Linz
Pronostic:
GG3+
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro