Ponturi Pariuri Fotbal PAOK Salonic vs PSV Eindhoven

BETFAIR EXCHANGE

PAOK Salonic și PSV Eindhoven se întâlnesc astăzi, de la ora 19:55, în grupa E din Europa League. 

PAOK Salonic a remizat în ambele partide disputate în această grupă. A fost 1-1 pe teren propriu împotriva ciprioților de la Omonia Nicosia și 0-0 în deplasare cu Granada, într-unul dintre cele mai plictisitoare meciuri ale sezonului. Tot sub semnul egalurilor merge PAOK și în campionatul intern din Grecia. Trupa pregătită de Pablo Garcia e neînvinsă după primele 6 meciuri, dar ocupă abia locul 4, cu 12 puncte, din cauza celor 3 remize. 

cota2.ro

PSV Eindhoven este pe locul 3 în grupa E. A pierdut primul meci contra Granadei, scor 1-2, apoi a triumfat cu același scor în Cipru. Situația este sub control și în Eredivisie. Ocupă poziția a treia, cu 16 puncte, două sub liderul Ajax Amsterdam. 

În vară, PSV a instalat un nou antrenor. E vorba de Roger Schmidt, celebru pentru stilul ofensiv pe care îl inspiră formațiilor sale încă din perioada RB Salzburg sau Bayer Leverkusen. Ultima dată în China, la Beijing Guoan, managerul german a adus cu el și golgeterul campionatului asiatic, pe israelianul Eran Zahavi. Acesta are deja două goluri în tricoul lui Eindhoven. Schmidt are mari probleme de efectiv, însă lotul, unul cu mari talente, așa cum obișnuiește fotbalul olandez, îi oferă soluții. Dovadă stă partida din week-end, câștigată 4-0 cu ADO Den Haag. Lista indisponibilor a fost la fel de stufoasă și atunci. 

PAOK și PSV s-au înfruntat de 4 ori în meciuri oficiale, la începutul anilor 2000, de fiecare dată în Cupa UEFA. Olandezii au câștigat 3 dintre partide (3-0, 1-0 și 4-1), în timp ce grecii s-au impus o dată (3-2). A existat și un meci amical între cele două, mai recent, în 2012, câștigat tot de PSV, 2-0.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Câteva detalii interesante înaintea duelului de astăzi: 

• 16 meciuri oficiale a disputat PAOK împotriva formațiilor din Olanda. A câștigat unul singur

• golaverajul lui PAOK din înfruntările cu echipele olandeze este 21-31

• PAOK nu a câștigat niciunul din ultimele 4 meciuri disputate în cupele europene

• 16-5 e golaverjul lui PSV în această ediție de Eredivisie

• de la instalarea lui Roger Schmidt, PSV a disputat 7 meciuri în deplasare. A câștigat 5 și are un golaveraj de 19-6 în acest interval

• PSV a câștigat toate cele 3 deplasări europene din acest sezon (5-1 cu Mura, 2-0 cu Rosenborg, 2-1 cu Omonia)

PAOK - PSV va fi o ciocnire între două stiluri complet diferite de joc. Unul închis al gazdelor, care amintește în unele momente de cel al Greciei din 2004, când a devenit campioană europeană, și unul total al olandezilor. Cred că Schmidt va câștiga duelul de pe bancă și voi încerca să profit de cota mult prea mare a oaspeților. Mizez pe DNB (Draw no Bet) PSV, la o cotă de 2.38 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PAOK Salonic vs PSV Eindhoven
Pronostic:
PSV Draw No Bet
Cota
2.38
Cota finala: 2.38
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro