Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.57

BETANO

AS Roma - CFR Cluj

  • CFR Cluj are, poate, cel mai important test din actualul sezon. Dan Petrescu e cel mai bun antrenor din campionatul Romaniei si asta nu o poate contesta nimeni. Fotbalul romanesc e plimbat in Europa de CFR Cluj de ceva timp, iar un meci cu o echipa precum Roma inseamna mult. Ambele echipe au medii bune la cornere si chiar daca italienii pleaca clar cu prima sansa, eu cred ca vor avea un meci foarte dificil.

Villarreal CF - Maccabi Tel Aviv

cota2.ro

  • ”Submarinul galben” se prezinta destul de bine si are un apetit ofensiv grozav. Pe teren propriu, Villarreal e o echipa care e foarte greu de infrant si are jucatori de super-clasa. Maccabi e si ea sus in clasament, insa nu cred ca azi poate face mare lucru. E diferenta enorma intre campionatul Spaniei si cel al Israelului si cred ca gazdele vor marca azi de cel putin doua ori.

AC Milan - OSC Lille

  • Ibrahimovic le-a pus gand rau si francezilor, iar AC Milan e una dintre formatiile mele favorite in a castiga aceasta competitie. Consider ca ”diavolii” au prima sansa in aceasta partida si avand in vedere ca in primele doau meciuri din grupa au marcat de fiecare data de cate trei goluri, nu vad de ce nu ar penetra si poarta lui Lille de minim doua - trei ori, avand in vedere ca etapa trecuta, Lille a incasat doua goluri de la Celtic.

Real Sociedad - AZ Alkmaar

  • De cand a venit David Silva la echipa, Real Sociedad merge ”ceas”, iar in duelul de azi cu cea mai in forma echipa a grupei, are nevoie de puncte. Da, spaniolii nu merg bine pe plan european insa in campionat ocupa prima pozitie. Cred ca Alkmaar, chiar daca are o ofensiva buna, azi cred ca o sa incaseze cel putin doua goluri de la Sociedad.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AS Roma vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.44
Villarreal CF vs Maccabi Tel Aviv
Pronostic:
Villarreal CF marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.51
AC Milan vs OSC Lille
Pronostic:
AC Milan castiga minim o repriza
Cota
1.40
Real Sociedad vs AZ Alkmaar
Pronostic:
Real Sociedad marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 4.57
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro