Ponturi Pariuri Fotbal Southampton vs Newcastle

BETFAIR EXCHANGE

Southampton și Newcastle se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 8 din Premier League. 

Southampton este cea mai în formă formație din Premier League, cu 4 victorii în ultimele 5 meciuri. „Sfinții” au ajuns pe locul 5, cu 13 puncte, la doar 3 lungimi de lideurul Liverpool. Au și un atac de invidiat, 14 goluri, al 4-lea din competiție. 

cota2.ro

Secretul revenirii lui Soton este managerul Ralph Hasenhuttl și încrederea pe care conducerea i-a arătat-o. Austriacul a preluat formația într-un moment dificil, iar pe parcurs a suferit un eșec antologic, 0-9 pe teren propriu cu Leicester. Din acel moment lucrurile s-au așezat, au încheiat sezonul precedent pe locul 11, la 18 puncte deasupra retrogradării. Tot Hasenhuttl l-a transformat pe Danny Ings dintr-un atacant mediocru, în al doilea golgeter al Angliei. Chiar dacă astăzi nu se poate baza pe Ings și Vokins, iar lista cu fotbaliști incerți cuprinde câteva nume importante, Hasenhuttl are suficiente variante. 

Newcastle ocupă locul 11 în Premier League, cu 11 puncte acumulate și 11 goluri primite în 7 meciuri. Sezonul trecut, oaspeții de astăzi au încheiat pe poziția a treisprezecea, având 8 puncte sub Southampton. Ca orice echipă pregătită de Steve Bruce, „coțofenele” practică un joc reactiv, bazat pe o defensivă solidă. Managerul în vârstă de 59 de ani are 4 absențe importante. Portarul Dubravka, vârful Gayle, mijlocașii Matt Ritchie și Jonjo Shelvey. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Câteva informații esențiale înainte de Southampton - Newcastle:

• Southampton a câștigat ultimele două meciuri de pe teren propriu, cu același scor, 2-0, împotriva lui Everton și West Brom

• o singură victorie are Newcastle pe terenul lui Southampton în ultimii 10 ani. „Sfinții” au câștigat în 4 rânduri

• Southampton a marcat cel puțin două goluri în ultimele 4 meciuri de Premier League

• doar 18 puncte a strâns Newcastle în cele 19 deplasări din sezonul trecut de Premier League

• James Ward-Prowse, mijlocașul lui Southampton, a marcat două goluri din lovitură liberă în victoria de runda trecută cu Aston Villa, scor 4-3. Deține recordul istoric al clubului în Premier League la acest capitol, cu 8 reușite din faze fixe

Southampton este formația cu un joc mai legat, care ajunge des la poarta adversă și cu un plus în ceea ce privește calitatea jucătorior. Hasenhuttl îi este superior lui Steve Bruce, așa că mizez pe victoria gazdelor, la o cotă de 2.02 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Southampton vs Newcastle
Pronostic:
1
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro