Ponturi Pariuri Fotbal WERDER BREMEN vs FC KOLN

BETFAIR SPORTSBOOK

Werder Bremen și FC Koln se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în primul meci al etapei cu numărul 7 din Bundesliga.

Werder Bremen s-a conturat în ultimii mulți ani drept o echipă ultraofensivă, cu lacune mari în apărare. Lucrurile n-au stat diferit nici sezonul precedent din Bundesliga, când s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă, datorită unui cumul de factori. A zdrobit-o chiar pe Koln, scor 6-1, și a profitat de eșecul lui Dusseldorf, 0-3 cu Union Berlin. 

cota2.ro

Werder a început sezonul tot cu tânărul manager Florian Kohfeldt, iar rezultatele sunt pozitive. Ocupă locul 9 după primele 6 meciuri, cu 9 puncte strânse și o serie de 5 partide consecutive fără eșec. Cei doi absenți importanți pentru meciul de astăzi sunt fundașul suedez Ludwig Augustinsson și golgeterul Niclas Fullkrug.

Koln e într-o situație dificilă. A acumulat doar două puncte în primele 6 etape, a încasat gol în fiecare meci și ocupă pentru moment locul 16, cel care duce la baraj. Situația era anunțată încă din finalul stagiunii trecute, terminată în genunchi, cu 10 meciuri la rând fără victorie. „Țapii” s-au clasat pe locul 14, având a doua cea mai slavă defensivă din Bundesliga. Antrenorul Markus Gisdol nu mai este pe placul fanilor, care îl vor plecat. Conducerea încă are răbdare. Managerul german nu își poate folosi cel mai important fundaș astăzi, pe Jonas Hector. 

Sezonul trecut, cele două și-au împărțit victoriile, fiecare impunându-se pe propria arenă. A fost 1-0 pentru Koln și 6-1 pentru Werder în retur.

Încasează AICI Bonusul de 500 de Lei la înregistrare pe Betfair Sportsbook!

Alte detalii interesante despre meci: 

• 5 din cele 6 meciuri disputate de Werder Bremen în actualul sezon de Bundesliga au fost GG (ambele formații au marcat)

• media în meciurile lui Werder din acest sezon este de 2,7 goluri/partidă. În cazul lui Koln e și mai mare, 2,8 reușite/meci 

• ultimele două meciuri directe jucate pe Weserstadion s-au încheiat 6-1 și 3-1, o medie de 5 reușite/partidă

• câte 69 de goluri au încasat Werder Bremen și Koln în campionatul precedent. Doar ultima clasată Paderborn a avut o defensivă mai slabă

• în ciuda locului ocupat în clasament, Koln a marcat în 5 din cele 5 meciuri disputate. Toate 5 au fost GG

• Koln a marcat în ultimele 9 deplasări din stagiunea precedentă, 8 dintre ele fiind GG

O să optez pentru un pariu combinat pe Betfair Sportsbook, ambele echipe marchează și se înscriu peste 2,5 goluri în meci (GG3+), la o cotă de 1.88. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
WERDER BREMEN vs FC KOLN
Pronostic:
GG3+
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro