Ponturi Pariuri Fotbal SASSUOLO vs UDINESE

BETFAIR EXCHANGE

Sassuolo - Udinese este meciul care deschide etapa cu numărul 7 din Serie A, astăzi, de la ora 21:45. 

Sassuolo este revelația anului 2020 în Italia. A terminat sezonul trecut cu o serie impresionantă de rezultate, continuată și în debutul noii stagiuni. Formația lui Roberto de Zerbi e neînvinsă în primele 6 meciuri, ocupă locul secund cu 14 puncte și are cea mai bună ofensivă, 18 goluri marcate. 

cota2.ro

Managerul italian, fost jucător la CFR Cluj, are în continuare probleme de lot. Cei mai buni doi marcatori, Berardi și Caputo, sunt accidentați, în timp ce Djuricic și Heraslin sunt pozitivi cu Covid-19. Sassuolo a demonstrat runda trecută că are soluții pentru a-i înlocui. S-a impus cu 2-0 pe terenul lui Napoli, într-un meci în care Vlad Chiricheș a fost imperial. Fundașul central român s-a accidentat însă în finalul partidei și e incert astăzi. 

Udinese este penultima în Serie A, cu 3 puncte strânse în 6 meciuri. Antrenorul Luca Gotti are pe mână un lot valoros, cu jucători de mare calitate, cum sunt De Paul, Pereyra, Deulofeu sau Okaka, dar rezultatele întârzie să apară. Italianul își simte deja postul amenințat, așa că trebuie să găsească rapid soluții. Cel mai important absent al său este fundașul austriac Prodl, venit de la Watford în această vară. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Udinese a câștigat ambele meciuri directe din sezonul precedent, 3-0 și 1-0. Lucrurile stau însă total diferit în acest moment: 

• 4,5 goluri s-au marcat, în medie, în duelurile lui Sassuolo din acest sezon

• Sassuolo a marcat cel puțin două goluri în ultimele 5 meciuri oficiale

• în anul 2020, Sassuolo are 8 meciuri cu cel puțin 3 goluri marcate pe teren propriu

• toate meciurile jucate de Sassuolo acasă în noul campionat au fost GG. În cele 3 dispute s-au marcat în total 12 goluri

• ultimele 4 meciuri oficiale ale lui Udinese au fost GG

• Udinese a primit gol în toate meciurile din acest sezon, inclusiv în Cupa Italiei, de la modesta Virtus Vicenza

• 13,17 șuturi a expediat Sassuolo spre porțile adverse în acest sezon de Serie A. Doar Atalanta și Inter au mai multe. Udinese e pe 6 în această ierarhie, cu 12,17 șuturi

Sassuolo nu se abate niciodată de la filosofia impusă de Roberto de Zerbi. Agilă, cu un pressing agresiv, în treimea adversă, formația lui Chiricheș e o adevărată mașină de goluri. Udinese are la rândul ei arme pentru a puncta. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri marcate în regim asiatic în meci este de 1.94.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
SASSUOLO vs UDINESE
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro