Ponturi Pariuri Fotbal PETROLUL PLOIEȘTI vs RAPID BUCUREȘTI

Superbet

Petrolul Ploiești și Rapid București se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în derby-ul etapei cu numărul 11 din Liga 2. 

Petrolul Ploiești are cel mai valoros lot din Liga 2, dar majoritatea jucătorilor au sosit în vară, mulți chiar și după startul campionatului. Nu poate fi vorba de omogenitate și nici de relații de joc, mai ales că și antrenorul este unul nou, în persoana lui Viorel Moldovan. 

cota2.ro

După un start vijelios, cu victorii concludente, cum ar fi 4-0 cu CSM Reșița sau 5-0 cu Ripensia Timișoara, „lupii galbeni” au clacat complet. Au pierdut cu Dunărea Călărași și FC U Craiova, contracandidate la locurile de play-off, iar runda trecută au remizat cu nou-promovata CSM Slatina. Fanii n-au suportat umilințele, i-au confruntat pe elevii lui Moldovan. Au mers și în cantonament peste ei, pentru a le transmite miza „Primvs Derby”. Presiunea aceasta nu poate aduce însă lucruri bune. Petrolul a strâns 14 puncte în 9 meciuri și ocupă locul 9. E la 3 puncte de obiectivul mai apropiat, intrarea în play-off. 

La Rapid domnește haosul. Giuleștenii ocupă locul 12, cu 13 puncte acumulate în 8 meciuri. Rezultatele mult sub așteptări au dus la demiterea antrenorului Adrian Iencsi. Etapa trecută, la eșecul usturător cu CS Mioveni, scor 0-3, pe bancă a stat interimarul Mihai Iosif. Deși a mai trecut o săptămână, finanțatorul Victor Angelescu nu a găsit un nou tehnician. 

Petrolul și Rapid au avut două dueluri directe în campionatul precedent. Giuleștenii au câștigat pe teren propriu cu 1-0, printr-un gol marcat de Manole în minutul 80. Partida din play-off, jucată pe „Ilie Oană”, a avut o desfășurare absolut incredibilă. Ploieștenii au avut doi oameni în plus și au ratat de trei ori, prin trei oameni diferiți, un penalty repetatat din cauza faptului că portarul advers nu a stat pe linia porții. S-a încheiat la egalitate, 0-0. Înclin spre un rezultat asemănător și astăzi.

Încasează AICI bonusul de 500 de Lei oferit de Superbet la deschidere de cont nou

Iată câteva argumente în acest sens: 

• 3 egaluri au înregistat atât Petrolul, cât și Rapid, în cele 5 meciuri jucate în play-off-ul ediției trecute de Liga 2

• Petrolul a terminat la egalitate 4 din cele 11 meciuri jucate pe teren propriu în campionatul trecut

• ultima deplasare a Rapidului s-a încheiat la egalitate, 2-2 în Cupa României cu Progresul Spartac. Giuleștenii au ratat calificarea după un gol venit în minutul 119 al prelungirilor

• și ultimul meci jucat pe teren propriu de Petrolul a fost tot X, 1-1 cu CSM Slatina

• presiunea pusă de fani în derby-urile Petrolul - Rapid se observă și în rezultatele mai vechi: 5 din ultimele 6 „Primvs Derby” au fost X

Petrolul și Rapid nu își permit să rateze încă o dată promovarea în Liga 1. Presiunea fanilor e tot mai mare în ambele tabere, iar timpul le este rival. Formatul actual din Liga 2, în care se dispută doar câte un meci direct, fără retur, înainte de play-off, dă o mare mare însemnătate fiecărui punct. Forma slabă, valoarea apropiată și miza partidei mă fac să risc un rezultat de egalitate. Pe Superbet, cota pentru X la pauză sau final de partidă este 1.84, un mic Value-Bet dacă e să comparăm cu alte case care oferă 1.73 în medie pentru acest pronostic.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
PETROLUL PLOIEȘTI vs RAPID BUCUREȘTI
Pronostic:
PSF X
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro