Ponturi Pariuri Fotbal Sassuolo vs Udinese Calcio

BETFAIR EXCHANGE

Sassuolo - Udinese Calcio

Sassuolo, una dintre cele mai in forma echipe din Serie A, primeste astazi vizita celor de la Udinese, echipa care sufera mult pe toate planurile. Echipa lui Vlad Chiriches se afla pe pozitia secunda in campionat cu 14 puncte acumulate dupa primele 6 etape, bifand 4 victorii si 2 remize. De partea cealalta, Udinese ocupa penultimul loc din Serie A, cu doar 3 puncte acumulate in primele 5 etape, bifand astfel un succes si 5 infrangeri.

Sassuolo este intro forma de zile mari si chiar daca lipsesc Berardi, Caputo si Djuricic, gazdele pornesc ca favorite. Sa nu uitam totusi ca cei trei au lipsit si in partida cu Napoli, din deplasare si tot s-au impus cu 2-0 in fata unei super echipe, precum cea a lui Gatusso.

cota2.ro

Pronosticul meu merge catre echipa in forma. E destul de limpede ca jocul pe care in presteaza Sassuolo e unul placut ochiului si cred ca gazdele pot castiga acest duel. Imi iau insa o mica marja si handicapul asiatic de -0.25 cred ca e o alegere perfecta, iar cota de 1.90 de pe Betfair Exchange e una extraordinara.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sassuolo vs Udinese Calcio
Pronostic:
Sassuolo -0.25 AH
Cota
1.90
1/2
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro