Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

BETFAIR EXCHANGE

Borussia Dortmund și Bayern Munchen se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în primul Der Klassiker al acestei ediții de Bundesliga. 

Borussia Dortmund caută primul titlu de campioană în Germania după cel din sezonul 2011/2012, cucerit cu Jurgen Klopp pe bancă. Startul de sezon le permite să viseze. Borussia a strâns 15 puncte în primele 6 meciuri și e la egalitate cu Bayern în fruntea clasamentului. Dortmund e lider și în grupa F din UEFA Champions League, una din care mai fac parte Lazio, Club Brugge și Zenit Sankt Petersburg. Antrenorul Lucien Favre are câțiva absenți imporanți pentru Der Klassiker. Hummels și Zagadou, primele două variante pentru postul de fundaș central, lipsesc. Schmelzer e accidentat și el, în timp ce Emre Can a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. 

cota2.ro

Bayern Munchen a cucerit toate trofeele puse în joc sezonul precedent: Liga Campionilor, Bundesliga, Cupa Germaniei, Supercupa Europei și Supercupa Germaniei. Startul în noua stagiune este la aceeași turație. Bavarezii au câștigat 12 din cele 13 meciuri disputate, în 6 dintre dispute marcând cel puțin 4 goluri. Dacă situația din Bundesliga v-am prezentat-o, Bayern e lider la egalitate cu Dortmund, în Champions League lucurrile sunt și mai clare. Trupa lui Hansi Flick le-a învins pe Atletico Madrid (4-0), pe Lokomotiv Moscova (2-1) și pe Salzburg (6-2). 

Absențele trupei din Munchen nu sunt la fel de importante, doar Davies și Sule putând fi considerați jucători esențiali. Oricum lotul este unul senzațional și oferă soluții de valori apropiate. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul precedent, Bayern a câștigat ambele dueluri directe cu Dortmund din campionat, 4-0 și 1-0. Cele două s-au înfruntat și la finalul lunii august, în Supercupă. Tot bavarezii au ridicat trofeul, scor 3-2. Alte detalii interesante care arată supremația formației din Munchen, înaintea disputei de pe Signal Iduna Park: 

• 49 de meciuri are Hansi Flick pe banca lui Bayern Munchen. A câștigat 46 dintre ele

• 163-43 este golaverajul lui Bayern Munchen cu Hansi Flick antrenor

• 10-0 în favoarea lui Bayern este golaverajul ultimelor 3 meciuri directe cu Dortmund în Bundesliga

• 10 goluri a marcat Robert Lewandowski în acest sezon de Bundesliga. A evoluat în doar 5 meciuri

• în drumul spre trofeul Ligii Campionilor, Bayern a oferit niște rezultate neverosimile: 7-2 cu Tottenham, 6-0 cu Steaua Roșie, 7-1 la general cu Chelsea, 8-2 cu Barcelona

• 101 șuturi spre spațiul porților adverse a expediat Bayern în primele 6 meciuri ale actualului sezon de Bundesliga. 

Hansi Flick are procentej de sută la sută în duelurile cu Lucien Favre, a câștigat toate cele 3 meciuri directe. Neamțul a transformat Bayern într-o echipă perfectă, care îți poate marca din orice zonă. E drept, are și jucătorii care pot interpreta această partitură. Vulnerabilitățile defensive ale lui Dortmund vor fi speculate din plin astăzi. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria echipei din Munchen este de 2.00. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Borussia Dortmund vs Bayern Munchen
Pronostic:
2
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 6.00
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro