Ponturi Pariuri Fotbal Watford vs Coventry

BETFAIR EXCHANGE

Watford și Coventry se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 11 din Championship. 

Watford are un moral excelent înaintea disputei cu Coventry. În urmă cu doar 3 zile, a câștigat dramatic meciul cu Stoke, scor 3-2, printr-o reușită semnată de starul Ismaila Sarr în al doilea minut de prelungire. A fost un meci în care vedetele au ieșit la rampă, ceilalți doi marcatori fiind Cleverly și Joao Pedro. După această victorie, Watford ocupă locul 5 în Championship, cu 18 puncte, 4 sub liderul de conjunctură Reading, formație care după toate probabilitățile nu va putea păstra ritmul până la finalul sezonului. 

cota2.ro

Coventry este nou-promovată în Championship, revenind la acest nivel după 8 sezoane. Nu a făcut investiții importante în perioade de transferuri din vară, așa că singurul obiectiv pe care și-l poate propune este rămânerea în al doilea eșalon al fotbalului englez. După cum au arătat primele 10 partide, misiunea va fi una dificilă. Coventry este pe locul 21 din 24 de formații, cu doar 8 puncte strânse și cea mai slabă defensivă, 20 de goluri încasate. De parcă diferența de valoare nu ar fi fost suficient de mare, oaspeții au și 3 titulari indisponibili pentru disputa de astăzi, fundașii Fankaty Dabo, Dominic Hyam și mijlocașul Jordan Shipley.

Watford și Coventry s-au întâlnit relativ recent într-un meci oficial, pe 27 august 2019, în Cupa Ligii Angliei. Prim-divizionara de atunci s-a impus categoric, scor 3-0. Coventry nu a trimis nici măcar un șut pe spațiul porții adverse. Sarr, cel mai valoros fotbalist din actualul lot al lui Watford, a marcat și atunci.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Alte detalii interesante înaintea partidei de astăzi, de pe Vicarage Road:

• Vladimir Ivic, managerul lui Watford, are la dispoziție al treilea lot ca valoare din competiție, cotat la peste 110 milioane de euro

• Watford are 4 victorii și o remiză în cele 5 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon. E lider în această ierarhie

• 9-4 e golaverajul lui Watford pe teren propriu

• Coventry a pierdut 4 meciuri și a remizat o dată în cele 5 deplasări stagionale. Stă cel mai prost din competiție la acest aspect

• golaverajul lui Coventry pe teren străin în acest sezon este 2-8

Diferența de valoare dintre cele două formații este una imensă. Watford nu are voie să facă pași greșiți în cursa pentru revenirea în Premier League, așa că mizez pe victoria lor, la o cotă de 1.72 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Watford vs Coventry
Pronostic:
1
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro