Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.57

PUBLICWIN

Chelsea Londra primește vizita lui Sheffield United, astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 8 din Premier League. 

Chelsea traversează o perioadă excelentă. Nu a primit gol în ultimele 5 meciuri, ultimele 3 fiind câștigate la scor: 4-0 cu Krasnodar, 3-0 cu Burnley și 3-0 cu Rennes. Londonezii sunt însă doar pe locul 7 în campionat, cu 12 puncte, așa că victoria astăzi este obligatorie. Frank Lampard are doar doi absenți importanți, pe Havertz, pozitiv cu Covid-19, și pe Pulisic, accidentat. 

cota2.ro

Sheffield a fost revelația ediției precedente de Premier League, dar avântul s-a terminat în noul sezon. Chris Wilder nu mai reușește să închidă drumul spre poartă, parcă și la capitolul determinare se observă un minus, așa că oaspeții de astăzi sunt pe ultimul loc, cu un singur punct strâns în 7 meciuri. Managerul englez are și câteva absențe importante, fundașul Jack O'Connell, mijlocașul Ethan Ampadu și atacantul Lys Mousset. 

• 16 goluri a marcat Chelsea în cele 6 meciuri jucate pe teren propriu în noul sezon

• Sheffield are înfrângeri pe linie în deplasre în noua stagiune

• 59 de șuturi a expediat Sheffield spre spațiul porților adverse în acest sezon. Doar Palace stă mai rău la acest capitol

Diferența de valoare este certă, plusul de moral e tot de partea londonezilor. Toate duc către o victorie a gazdelor, la o cotă de 1.45 pe PublicWin.

Click AICI și încasează cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de lei de la PublicWin

Stuttgart și Eintracht Frankfurt se întâlnesc astăzi, de la ora 16:30, în runda cu numărul 7 din Bundesliga. 

Suttgart este nou-promovată în prima ligă, dar nu a resimțit șocul revenirii. Șvabii sunt pe locul 9 după 6 etape, cu 9 puncte și au a patra ofensivă din competiție, după cele ale granzilor Bayern, Dortmund și Leipzig. 

Eintracht este o poziție mai jos, pe 10, cu același număr de puncte, dar un golaveraj mai slab. Cu același Adi Hutter pe banca tehnică, trupa din Frankfurt are un stil ultraofensiv, având și jucătorii necesari pentru acest lucru. E suficient să îi amintesc aici pe cei doi atacanți, Bas Dost și Andre Silva. 

• Stuttgart a marcat în toate cele 7 meciuri disputate în acest sezon 

• 6 din cele 7 meciuri disputate de Frankfurt în noua stagiune au fost GG (ambele au marcat). Excepție a făcut eșecul cu Bayern

• până la meciul cu Bayern, Eintracht avea 10 meciuri consecutive cu gol marcat în Bundesliga

Pe PublicWin, cota pentru ambele formații marchează în Stuttgart - Frankfurt este de 1.40.

Azi și mâine ai Bonus la realimentarea contului de 75% până la 1200 de Lei pe zi de la PublicWin! Click și încasează până la 2400 de lei din banii casei!

Benevento - Spezia, duelul nou-promovatelor din Serie A, are loc astăzi, de la ora 19:00. 

Benevento a câștigat la pas ediția precedentă de Serie B, cu un avans de 18 puncte față de Crotone. A avut și cea mai bună ofensivă, 67 de goluri marcate în 38 de meciuri. Filippo Inzaghi a încercat să păstreze stilul orientat către atac și în prima divizie. După 6 meciuri, gazdele de astăzi ocupă locul 14, cu 6 puncte strânse și un golaveraj 10-17. 

Spezia se încadrează la rândul ei în startul superofensiv de sezon din Italia. În primele 6 meciuri a marcat 8 goluri, a încasat 15 și ocupă locul 17, cu 5 puncte. În ciuda unor absențe importante, formația antrenată de Vincenzo Italiano a reușit runda trecută să înscrie în poarta campioanei Juventus. Meciul s-a terminat 1-4. 

• cel mai recent meci direct Benevento - Spezia, desfășurat pe 29 februarie 2020, s-a terminat 3-1

• 6 din cele 7 meciuri jucate de Benevento în acest sezon (indiferent de competiție) au fost GG

• Spezia a marcat în 6 din cele 7 meciuri ale sezonului

Pe PublicWin, cota pentru ambele formații marchează în Benevento - Spezia este de 1.50. 

Click AICI și încasează cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de lei de la PublicWin

Sevilla și Osasuna se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 9 din La Liga. 

Sevilla, deținătoarea Europa League, a început prost noul campionat. A strâns 7 puncte în 6 meciuri și ocupă locul 16. Are într-adevăr și două restanțe de disputat. În Liga Campionilor, andaluzii au 7 puncte în 3 meciuri. Ultima victorie a fost antologică. Sevilla a fost condusă cu 2-0 de Krasnodar, a avut și un om în minus, dar a întors după pauză prin dubla lui En Nesyri. Lopetegui a transformat echipa într-una de posesie, în ultimele 5 meciuri având un avantaj covârșitor la acest aspect. Această posesie presupune și folosirea extremelor, multe centrări și inclusiv multe lovituri de la colțul terenului. 

Osasuna este exact opusul celor de la Sevilla, o formație reactivă, care preferă ca mingea să fie la adversar și să fructifice pe contraatac. Filosofia lui Jagoba Arrasate pare să se muleze pe lotul disponibil, pentru că Osasuna ocupă locul 10 după 7 meciuri, cu 10 puncte. Antrenorul spaniol are o listă lungă de indisponibili pentru astăzi, cei mai importanți oameni fiind Brasanac, Chimy Avila sau Calleri. 

• Sevilla a câștigat ultimele 7 meciuri directe jucate pe teren propriu cu Osasuna

• 13-3 în favoarea celor de la Sevilla a fost raportul cumulat al cornelor în cele două meciuri cu Osasuna din sezonul precedent (7-1 pe Ramon Sanchez Pizjuan)

• 11-0 a fost raportul cornelor în Sevilla - Rennes, din urmă cu mai puțin de două săptămâni

• 13-3 a fost statistica la capitolul cornere în ultimul meci direct jucat de Sevilla acasă în La Liga, contra lui Eibar

Mizez pe un meci controlat în totalitate de Sevilla, cu atacuri în valuri, care vor duce la multe lovituri de la colțul terenului. Pe PublicWin, handicapul -1.5 în regim astiatic la cornere are o cotă de 1.50. 

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Chelsea vs Sheffield United
Pronostic:
1
Cota
1.45
Stuttgart vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
GG
Cota
1.40
Benevento vs Spezia
Pronostic:
GG
Cota
1.50
Sevilla vs Osasuna
Pronostic:
Sevilla -1.5 handicap cornere
Cota
1.50
Cota finala: 4.57
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro