Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

BETFAIR EXCHANGE

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Capul de afis al zilei in Bundesliga e cu siguranta confruntarea dintre Borussia Dortmund si Bayern Munchen. Ambele echipe au aceslasi numar de puncte dupa 6 etape, anume 15. Ambele echipe am cinci succese si o infrangere in acest start de campionat, Bayern Munchen avand insa un golaveraj mult mai bun, +15, fata de cel al Borussiei, +11.

cota2.ro

Ambele formatii au ceva probleme de lot. Pentru galben-negri nu pot evolua: Can, Hummels, Schmelzer si Zagadou, in timp ce Bayern nu ii are la dispozitie pe Davies, Feldhahn, Kouassi, Sule si Tillman, iar Goretzka e trecut momentan pe lista incertilor.

Meciurile dintre cele doua formatii produc foarte multe goluri, insa azi am ales sa merg pe Bayern Munchen. Consider ca bavarezii sunt mult mai in forma si cred ca vor castiga acest meci. Mizez pe un pariu de tip handicap asiatic, pe varianta ”Bayern Munchen -0.25 AH”. Mizam asadar pe victoria oaspetilor, insa in caz de egal pierdem doar 50% din miza.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Borussia Dortmund vs Bayern Munchen
Pronostic:
Bayern Munchen -0.25 AH
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro