Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs FC Botosani

BETFAIR EXCHANGE

FCSB - FC Botosani

FCSB se afla intr-o forma foarte buna, iar cu cel mai bun atac din campionat, le pune gand rau celor de la FC Botosani. FCSB poate egala Craiova in cazul unui succes si poate urca chiar pe prima pozitie. FC Botosani are probleme mari de lor. Din sursele unor ziare, se pare ca Haruț, Chindriș, Așkovski, Braun și Ongenda sunt infectati cu COVID 19 si nu vor evolua in meciul de diseara. Mai mult, antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, e si el suspendat si nu poate sta pe banca de rezerve.

cota2.ro

Avand in vedere aceste lucruri, dar si forma celor doua echipe, cred ca FCSB e favorita clara in acest meci. Cota pe victoria ros-albastrilor a scazut si cred ca o sa mai scada. Mizez pe un handicap asiatic de -1.25 pe FCSB. Asta inseamna ca avem nevoie de un succes al gazdelor la minim doua goluri diferenta. Daca FCSB castiga la fix un gol diferenta, pierdem doar jumatate din suma.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs FC Botosani
Pronostic:
FCSB -1.25 AH
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro