Ponturi Pariuri Fotbal Brest vs Lille

BETFAIR EXCHANGE

Brest și Lille se întâlnesc astăzi, de la ora 14:00, în etapa cu numărul 10 din Ligue 1. 

Brest a încheiat ediția precedentă de Ligue 1 pe locul 14, cu 34 de puncte, departe de locurile retrogradabile. Noua stagiune pare mai problematică pentru formația antrenată de Olivier Dall'Oglio. După primele 9 etape a strâns doar 9 puncte, are 3 înfrângeri consecutive și cea mai slabă apărare din campionat, 20 de goluri încasate. Problemele nu se opresc aici. Lotul, unul slab oricum, este subțiat de o serie de accidentări, printre absenți numărându-se Denys Bain, Christophe Herelle, Romani Philippoteaux și Ronael Pierre-Gabriel, toți oameni importanți. 

cota2.ro

Lille revine în Ligue 1 după o victorie mare în Europa League, 3-0 pe San Siro împotriva lui AC Milan. Datorită acelei performanțe, trupa pregătită de Christophe Galtier a rămas singura formație din top 5 campionate neînvinsă în acest sezon. Lille ocupă locul secund în Franța, cu 19 puncte și un golaveraj 15-4. Liderul PSG e la 5 lungimi în față, dar cu un meci în plus disputat. În Europa League situația e și mai bună, fiind prima într-o grupă tare, cu AC Milan, Celtic și Sparta Praga. 

Lotul lui Lille este unul senzațional, tânăr și cu un potențial imens. Printre remarcați se numără Jonathan Ikone (22 de ani), Renato Sanches (23 de ani), Boubakary Soumare (21 de ani), Timothy Weah (20 de ani), Jonathan David (20 de ani) sau turcul Yusuf Yazici, marcatorul al unui hattrick cu AC Milan. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul precedent, Brest și Lille s-au înfruntat o singură dată, din cauza pandemiei de coronavirus. Oaspeții de astăzi s-au impus scurt, 1-0. Alte detalii interesante despre meci: 

• 10-0 pentru Lille a fost raportul șuturilor pe poartă în ultimul meci direct cu Brest

• Lille a încasat doar 4 goluri în primele 9 meciuri ale sezonului. Brest a primit 20

• Brest are 3 înfrângeri consecutive în Ligue 1

• ultima înfrângere a lui Lille pe teren străin în Ligue 1 a fost în luna ianuarie

• Lille a înscris în ultimele 12 deplasări oficiale

Lotul numeros îi permite lui Christophe Galtier să meargă la turație maximă pe ambele fronturi, Ligue 1 și Europa League. Lille are un fotbal încântător și va rămâne neînvinsă și după deplasare cu Brest. Cota pentru victoria oaspeților este 2.08 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Brest vs Lille
Pronostic:
2
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro